Srijeda, 22 svibnja, 2024

Detalji incidenta ispred Binga: Amira sa majkom navodno nasrnula na mladića, ranije osuđivana za pokušaj ubistva

Preporučeno

Šta se desilo u petak 29.9.2023. godine ispred TC Bingo u Živinicama mjesto Suha?

Još jedan nemili događaj dogodio se u Živinicama ispred TC Bingo u naselju Suha. Kako je Amira prezentovala medijima, mlada majka pretučena je od strane dojice muškaraca.

Šta se desilo u petak 29.9.2023. godine ispred TC Bingo u Živinicama mjesto Suha?

Kako piše portal Crna-hronika.info, Amira je navodno prva nasrnula na 14-godišnjeg mladića zbog reda na kasi u TC Bingo. Nakon što mu je udarila šamar, mladić se povukao. Ona je ostavila korpu na kasi, i otišla dalje kupovati stvari koje je zaboravila a dječak je prošao da platit sok jer je imao samo jednu namirnicu.

Upravo se čita:  Sud BiH odbio izreći mjere zabrane influenserki Adni Helić

VEZANO: Dvojica muškaraca pretukli 25-godišnju Amiru ispred “Binga”: Njena djeca sve to morala gledati

Amira nije bila sama, bila je sa svojom majkom. Njih dvoje su opet krenule napadat tog dječaka, i majka i Amira. I u tom trenutku je naišao njegov stariji brat (20), koji je pokušao odbraniti brata. Majka i Amira udarale su i nogama starije brata i tu su dobile šaku u lice.

Samoprozvana žrtva nasilja je došla u market samo iz jednog razloga, da napravi problem jer očigledno živi od odšteta. Brat je branio brata što bi i svako uradio.

Upravo se čita:  SIPA u Bratuncu uhapsila muškarca jer se ilegalno bavio bankarskom: Oduzeli mu i VW Touarega

Amira je otišla toliko daleko da je postavila slike iz nekih prijašnjih tuča u kojima ju je neko ranije udarao. Sve je iscenirala. To je prava istina ” – rekao je svjedok nemilog događaja za portal Crna-Hronika.

Amira Bektić odnosno djevojački Husarkić je najmlađa osoba koja je boravila u ženskom zatvoru u Tuzli zbog pokušaja ubistva koje se desilo 2017-te godine kada je osuđena je zajedno sa 38-godišnjim Damirom Mujačićem iz Tuzle zato što su 22. jula 2017. uvečer na jezeru Kop, u tuzlanskom naselju Šićki Brod, čamcem došli do obale i nakon svađe i tuče s nekoliko osoba koje su tu zatekli upotrijebili noževe.

Upravo se čita:  "Bila je to moja dužnost kao čovjeka i pripadnika OS BiH": Mladen je na putu na posao ugledao porodicu ispred zapaljenog auta, ono što je uradio čin je velike hrabrosti

Najmlađa osuđenica u zatvoru ima tek 20 godina, a već je osuđena zbog pokušaja ubistva. Jednom muškarcu su zadali udarce i nanijeli ubodne rane u leđa i stomak, te ga ostavili da leži na zemlji. Drugom muškarcu su zadali udarce po desnom ramenu i vratu.

Izdvajamo

Izdvajamo

Otkriveno šta je Mujaga napisao u porukama nakon tragedije

Mujaga Čičkušić koji je prije nekoliko dana ubio suprugu i dvoje djece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se...

Još vijesti za vas