Četvrtak, 18 travnja, 2024

Detalji porodične drame u sarajevskom naselju Kovačići: “Ona nema nikakve imovine, vikendicu joj je dao Arap a od novca ima dječiji doplatak”

Preporučeno

"Mi smo nju tražili zbog zdravstvenog osiguranja zato što joj je djete bilo bolesno ona nije htjela da se javi...."

U nedjelju večer u sarajevskom naselju Kovačići, kod trolejbuske stanice prema gradu, pet osoba je napalo ženu.

Kako je ranije potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, dojava je zaprimljena u 19:50 sati, a dojavljeno je da je došlo do fizičkog napada na žensku osobu. Prema dojavi, napalo ju je pet nepoznatih osoba za kojima policija traga.

Riječ je, naime, kako Klix.ba saznaje iz policijskih izvora, o sukobu unutar porodice romske pripadnosti. Radi se o tome da su ženu napali članovi porodice njenog pokojnog muža prisiljavajući je da se uda za djevera, odnosno brata od njenog muža. Razlog svemu tome je da novac i nasljedstvo ostanu unutar porodice.

Upravo se čita:  Stiže nam velika promjena vremena!

Prethodno nije poznato o kakvim povredama se radi kod napadnute ženske osobe, ali je ona sinoć odvezena na hospitalizaciju i utvrđivanje povreda

Oglasila se sestra preminulog

Redakciji portala Crna-Hronika javila se Rešidović Edijana koja izgubila svog brata 12.10.2023. godine a cijelu dramu napravila je njegova žena.

“Želim se oglasiti vezano za ovaj slučaj što je napadnuta žena od porodice pokojnog muža. Ja sam sestra njenog pokojnog muža i to najstarija, to što je izjavila za imovinu, ona nema nikakvu imovinu. Njoj je neki Arap dao vikendicu na čuvanje a što se tiče novca ima samo dječiji doplatak i nikakvog drugog novca ona nema.

Upravo se čita:  Od danas ponovo omogućene posjete u KCUS

To što je izjavila da je mi želimo udati za djevera je smiješno. Jedan djever je oženjen ima troje djece, a drugi djever ima 14 godina. Ja sam nju voljela kao svoje djete i štitila i pomagala joj u svemu, uvijek sam bila uz nju i njenu djecu dok nisam vidjela da se drogira i da djecu šalje da prose i dok se djeca nisu počela žaliti da ih ostavlja po čitavu noć same u kući a da se ona ujutro te vraća kući.

Upravo se čita:  Počelo rušenje nelegalnih poslovnih prostora u Starom Gradu: Evo koji objekti su na spisku

Onda je moj tata uzeo dvije djevojčice, jedna ima 2 godine a druga 5 godina a malog nije mogao uzeti zbog škole. Ona je njega ostavila samog i udala se za čovjeka koji ima ženu i djete. Mi smo nju tražili zbog zdravstvenog osiguranja zato što joj je djete bilo bolesno ona nije htjela da se javi. Moj tata je sve preglede i lijekove morao da plati a ona pare od djece koje prima je trošila na čudne stvari. Toliko od mene”, kazale je Rešidović.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas