Subota, 10 lipnja, 2023

Direktorica škole pokušala objasnisti šta će Kristijan Golubović u učionici: “Vjerujte mi da ne znam ni ja…”

Nemojte propustiti

Na pitanje da li očekuje kaznu i za koga, odgovorila je da ne zna ni ona

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović, koji je osuđivan i odslužio zatvorske kazne za razna krivična djela, objavio je video sa simanja spota u osnovnoj školi na TikToku, a nakon toga brojnim portalima obraćali su se roditelji kako bi ukazali na snimak i posjetu Golubovića osnovnoj školi “Đura Jakšić” u beogradskom naselju Cerak. Ispostavilo se da je u pitanju bilo snimanje spota hip hop grupe Crni Cerak.

Kako se osuđivani kriminalac našao u osnovnoj školi, pokušala je da objasni profesorka Tamara Jelić, direktorka osnovne škole „Đura Jakšić“, koja se uživo uključila u jutarnji program Nove TV.

Upravo se čita:  Nele Karajlić: Istinski patim zbog svake žrtve, daleko sam od četnika

“Vjerujte mi da ne znam ni ja. Jučer sam dala izjavu da mi se gospođa Srna Lango obratila da pomognem grupi Crni Cerak da ustupim jednu učionicu za potrebe snimanja spota koji je usmjeren protiv nasilja, govori na specifičan način o devijantnim pojavama u našem društvu. Ja sam s e složila da je to najbolje uraditi za vrijeme Uskršnjeg raspusta, ali su mi rekli da iz tehničkih razloga ne mogu tada i onda smo se dogovrili za 19. aprila poslije nastave, sa najboljom namjerom da bude snimljen spot koji je u duhu borbe protiv nasilja. Nikakvih incidenata nije bilo nije. Otišla sam kući na par sati i javljeno mi je da je u školu ušao Kristijan Golubović. Iznenadila sam se jer takav dogovor nije bio niti je iko to znao. Vratila sam se u školu, porazgovarala s momcima i oni su mi rekli da on glumi u spotu. Rekla sam da se to tako ne radi. Završili su i otišli”, kazala je prof. Jelić.

Upravo se čita:  Načelnica općine u BiH snimkom oduševila pratioce na Instagramu!

Ističe da djeca nisu upoznala Kristijana Golubovića u njenoj školi, ali da jesu bila ispred škole i da su neki od učenika tražili autogram i da se fotografišu sa njim.

“Mi u našoj školi itekako govorimo o pozitivnim stvarima lijepim primjerima i prosto se dešavalo bez mog znanja”, dodala je.

Tokom današnjeg dana očekuje i dolazak inspekcije. Na pitanje da li očekuje kaznu i za koga, odgovorila je da ne zna ni ona, prenosi N1.

Pročitajte još

Izdvajamo

Dr. Kemal Dizdarević kod Senada Hadžifejzovića: Alisa Mutap nije imala potres mozga, a posljedično ni amneziju

Dr. Dizdarević je bio jedan od članova tima vještaka iz KCUS-a koji su obavili vještačenje Alise Mutap, djevojke ubijenog...

Možda vas zanima i ovo