Subota, 13 srpnja, 2024

Dječak koji je povrijeđen u pekari u Blažuju ima teške tjelesne povrede

Autor:N1

Preporučeno

Osim dječaka koji se nalazio u pekari u trenutku nesreće, povrijeđeni su i radnica pekare te još jedan čovjek koji se također nalazio u ovom objektu.

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Blažuju kada su se sudarila dva automobila, a jedan se tom prilikom zabio u izlog pekare povrijeđene su tri osobe, a među njima je i dječak koji je zadobio teške tjelesne povrede, potvrdila je za N1 Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo.

“Dječak ima teške tjelesne povrede koje se ogledaju u povredi tetive lijeve noge”, rekla je Novalić za N1.

Upravo se čita:  Poznat identitet muškarca (35) koji se utopio u jezeru kod Vareša: Dženaza danas u Brezi

Osim dječaka koji se nalazio u pekari u trenutku nesreće, povrijeđeni su i radnica pekare te još jedan čovjek koji se također nalazio u ovom objektu. Njih dvoje su zadobili lakše tjelesne povrede.

Podsjećamo, nesreća se dogodila jutros u 10:15 sati na području općine Ilidža na brzoj cesti. Iz MUP-a KS navode da su dva vozila učestvovala u nesreći. Jedan automobil marke Toyota se odbio i uletio u izlog pekare. Na oba je pričinjena materijalna šteta.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas