Utorak, 18 lipnja, 2024

Djevojci u centru Sarajeva išarali Mercedes: Kaže da nije nikoga zagradila niti nepropisno parkirala automobil

Preporučeno

Odmah je pozvala policiju koji su ustanovili da nema uslova za prekršajnu kaznu za nepropisno parkiranje ali da ima za narušavanje javnog reda i mira i uništavanje tuđe imovine

Neobična nezgoda dogodila se jučer u popodnevnim satima u centru Sarajeva iznad Katedrale u kojoj je vozačica automobila marke Mercedes zatekla išaran svoj automobil.

Odmah je pozvala policiju koji su ustanovili da nema uslova za prekršajnu kaznu za nepropisno parkiranje ali da ima za narušavanje javnog reda i mira i uništavanje tuđe imovine piše Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Evo šta znači Bajram Šerif Mubarek Olsun, a šta Allah razi olsun

“Iznad Katedrale ‘Srca Isusova’ ispred zgrade gdje svi parkiraju sam ostavila automobil. Nikakav prekršaj nisam napravila što se tiče parkiranja vozila. Policija pozvana čai i oni kažu da nema nikakvog prekršaja pri parkiranju. Također niko nije ‘zagrađen’ mojim vozilom bio ili da je moje vozilo smetalo nekome pri izlasku sa parkinga i slično. Zaista ne znam ko bi ovo mogao uraditi, vjerovatno neko iz tih okolnih zgrada kome sam stana na parking. U svađi nisam ni sa kim. Odmah sam pozvala policiju, prijavila a oni sad traže snimke sa video nadzora”, izjavila je vozačica Mercedesa za navedeni portal.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Velike gužve na izlazu iz BiH, na ovim graničnim prijelazima se čeka najduže

Na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina i Deleuša duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz...

Još vijesti za vas