Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Djevojci u centru Sarajeva išarali Mercedes: Kaže da nije nikoga zagradila niti nepropisno parkirala automobil

Odmah je pozvala policiju koji su ustanovili da nema uslova za prekršajnu kaznu za nepropisno parkiranje ali da ima za narušavanje javnog reda i mira i uništavanje tuđe imovine

Preporučeno

Neobična nezgoda dogodila se jučer u popodnevnim satima u centru Sarajeva iznad Katedrale u kojoj je vozačica automobila marke Mercedes zatekla išaran svoj automobil.

Odmah je pozvala policiju koji su ustanovili da nema uslova za prekršajnu kaznu za nepropisno parkiranje ali da ima za narušavanje javnog reda i mira i uništavanje tuđe imovine piše Crna-Hronika.

Upravo se čita:  Od nedjelje hladnije, moguć snijeg i susnježica

“Iznad Katedrale ‘Srca Isusova’ ispred zgrade gdje svi parkiraju sam ostavila automobil. Nikakav prekršaj nisam napravila što se tiče parkiranja vozila. Policija pozvana čai i oni kažu da nema nikakvog prekršaja pri parkiranju. Također niko nije ‘zagrađen’ mojim vozilom bio ili da je moje vozilo smetalo nekome pri izlasku sa parkinga i slično. Zaista ne znam ko bi ovo mogao uraditi, vjerovatno neko iz tih okolnih zgrada kome sam stana na parking. U svađi nisam ni sa kim. Odmah sam pozvala policiju, prijavila a oni sad traže snimke sa video nadzora”, izjavila je vozačica Mercedesa za navedeni portal.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Otkrivena lokacija na kojoj je ubijena 14-godišnja djevojčica Vanja

Tijelo djevojčice Vanje G. pronađeno je u selu Brazda, blizu Skoplja. Do mjesta gdje je ubijena dolazi se makadamskim...

Možda vas zanima i ovo