Nedjelja, 25 veljače, 2024

Doček Nove godine u Sarajevu: Cijene u hotelu i restoranu se kreću do 250 KM po osobi!

Preporučeno

Sarajevska filharmonija također će održati svečani Novogodišnji koncert u Narodnom pozorištu Sarajevo za ljubitelje kulture.

Sarajevo se priprema za doček Nove 2024. godine pod nazivom “Sarajevska priča”. Ispred Vječne vatre zabavljat će građane i goste izvođači poput Bombaj štampe, Zabranjenog pušenja, Crvene jabuke i Elvira Lakovića Lake.

Očekuje se velika posjećenost zbog brojnih turista koji posjećuju sarajevske ulice tokom prazničnog razdoblja.

Cijene smještaja variraju. Prosječna cijena za dva noćenja za dvije osobe iznosi oko 350 KM. Restorani nude različite pakete za doček Nove godine, a cijene se kreću od 160 do 250 KM po osobi, uključujući večeru i piće dobrodošlice.

Upravo se čita:  Koja je razlika između "tatinog" i "radničkog" djeteta: Sarajevski profesor geografije objasnio na jednostavnom primjeru zašto smo siromašni

Za privatni doček Nove godine u hotelu s izvođačem poput Halida Bešlića, cijena iznosi 489 eura (957 KM), uključujući tri noćenja sa doručkom i gala večeru. Na Bjelašnici su u ponudi tradicionalni dočeci nove godine u hotelima, a cijene za dvokrevetnu sobu kreću se od 200 do 468 KM.

Sarajevska filharmonija također će održati svečani Novogodišnji koncert u Narodnom pozorištu Sarajevo za ljubitelje kulture.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Hadžifejzović šokirao gledaoce: ‘Ja vam odoh živjeti na Zapad. Svi idu pa idem i ja…’

Novinar i urednik Face TV Senad Hadžifejzović imao je sinoć zagonetnu odjavu Centralnog dnevnika. Naime, Hadžifejzović je najavio da...

Još vijesti za vas