Četvrtak, 29 veljače, 2024

Dodik u (ne)tipičnom izdanju: Građanima poslao ljubav i nazdravio uz novogodišnju čestitku

Preporučeno

Milorad Dodik je, između ostalog, "građanima poslao ljubav", te je poželio da manji bh. entitet napreduje i da bude mjesto "najveće ljubavi", te je na kraju nazdravio.

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, uputio je novogodišnju čestitku uz videoporuku kojom se obratio javnosti.

Lider SNSD-a je, čini se, čestitku uputio samo ljudima u Republici Srpskoj, s obzirom da BiH u svojoj objavi nije ni spomenuo.

On je, između ostalog, “građanima poslao ljubav”, te je poželio da manji bh. entitet napreduje i da bude mjesto “najveće ljubavi”, te je na kraju nazdravio. Njegovu poruku ovim putem prenosimo u cijelosti:

Upravo se čita:  BH novinari pozvali Tužiteljstvo KS da hitno obustavi sve istražne radnje protiv novinara Hayat TV ali i portala SB i Istrage

– Dragi moji, na kraju smo jedne izuzetno izazovne godine. Zajedno smo je prošli. Mnogi od nas su vjerovali i vjeruju u Republiku Srpsku. Naša ljubav prema njoj nikada ne prestaje i uvijek je jača. Tako vam i u ovim praznicima koji nas čekaju, prije svega Novoj godini, s puno ljubavi prema vama, želim sve najbolje.

Upravo se čita:  Formiranje posebnih odjela: Premijer Nikšić otkrio lokaciju na kojoj bi trebao biti smješten federalni USKOK

To nije nešto tipski, zaista od srca želim da se dobro osjećate, da budete živi i zdravi, da vaše porodice budu spokojne, a da Republika Srpska napreduje i da bude mjesto naše najveće ljubavi. Da bude mirna, bezbjedna, perspektivna i sigurna. U to ime želim da vam čestitam Novu godinu. Živi, srećni i zdravi bili, rekao je Dodik.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas