Petak, 1 ožujka, 2024

Đorđe David usmrtio djevojku: “Sinoć sam imao lagani slom. To je pakao”

Autor:Agencije

Preporučeno

Muzičar ističe da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

Srbijanski muzičar Đorđe David doživio je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Do nesreće je došlo sinoć u Sjevernoj Makedoniji, pretpostavlja se zbog guste magle. Kako javljaju sebijanski mediji, u nesreći su sudjelovala tri automobila.

“Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Navodno su djevojka i njen saputnik izlazeći iz svog mjesta ušli na autoput u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu djevojka nalijeće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povrijeđen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povrjeđen. Djevojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povrijeđena. Međutim, njen saputnik nije”, rekao je Đorđe za Grand.

Upravo se čita:  Vozača Volva carinici pitali ima li šta prijaviti, on rekao da 'nema ništa': Nakon što su otvorili gepek imali su šta vidjeti!

“Nakon udesa oni su ostali na autoputu, jedan je u lijevoj traci, drugi u desnoj i minut i po poslije toga ja nalijećem sa brzinom koja je propisana obilježjem na autoputu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po autoputu. Bila je magla, upalio sam duga svijetla i to je bio sekund. Ja sam naletio na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa autoputa i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom”, prepričao je stravičan događaj.

Muzičar dalje ističe da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

“Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno djevojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala”, rekao je Đorđe za Grand i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

“Moram da budem ovdje. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu”, istakao je Đorđe i dodao da još uvijek ne može da dođe k sebi.

“Sinoć sam imao lagani slom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvijek sam u blagom šoku, to je pakao”, priznao je muzičar i otkrio u kakvom je on stanju.

“Imam dva šava na lijevoj ruci zbog posjekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo”, rekao je David.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas