Srijeda, 17 srpnja, 2024

Došao sa porodicom iz Bosne i Hercegovine u Zagreb, naručio dva taksija koja su ga koštala paprenih 255 eura!

Preporučeno

“Preporučujemo svim putnicima da koriste provjerene i licencirane usluge taksi prijevoza te da unaprijed provjere cijene kako bi izbjegli moguće prevare"

Čitatelj portala Vijesti.ba kaže da je bio žrtva prevare taksista ovog tjedna u Zagrebu. Jučer je naručio dva taksija za sedam članova svoje obitelji pa je od Kačićeve ulice u Zagrebu do Karlovačke ulice u Sesvetama, dakle za udaljenost od 13 kilometara, platio 127 eura po vozilu. Ukupno je platio 254 eura.

Spomenuta relacija na Boltu koštala je 16.5 eura u vrijeme kada je muškarac iz BiH s obitelji naručio taksi. I druge usluge taksi-prijevoza u Zagrebu tu dionicu od 13 kilometara naplaćuju otprilike koliko i Bolt.

Upravo se čita:  Drama u sarajevskom domu zdravlja: Podivljali muškarac prevrnuo kafe aparat, pa lopatom za snijeg napao recepcionerke na info-pultu

“Preporučujemo svim putnicima da koriste provjerene i licencirane usluge taksi prijevoza te da unaprijed provjere cijene kako bi izbjegli moguće prevare. Također, savjetujemo putnicima da uvijek traže račun i, ako je moguće, plaćaju karticom kako bi imali dokaz o naplati usluge”, piše portal Vijesti.ba.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon odluke Suda BiH: Ramo Isak otkrio hoće li obrisati spot sa društvenih mreža

Sud Bosne i Hercegovine odbio je žalbu stranke Snaga naroda, koju predvodi federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak. Time je...

Još vijesti za vas