Subota, 13 srpnja, 2024

Doživjeli neugodno iskustvo, a kartu u jednom smjeru platili 90 eura: Bosanci krenuli za Njemačku pa kisnuli u autobusu

Preporučeno

Video snimak incidenta zabilježio je preko 300.000 pregleda na Facebook stranici i izazvao brojne komentare.

Putnici u autobusu jedne bh. prevozničke kompanije, koji je putovao iz Bosne i Hercegovine za Njemačku, doživjeli su neprijatno iskustvo kada su tokom vožnje počeli kisnuti u vozilu. Jaka kiša uzrokovala je propuštanje vode kroz krov autobusa.

Svjedoci kažu da je situacija postala haotična kada je voda počela curiti po sjedištima i prtljagu putnika, piše Crna-Hronika.

“Evo autobus, Tuzla – Duisburg. To je naš bus. Ovo je druga strana autobusa. Katastrofa,” izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika uz video snimak. Putnici su također izjavili da je karta u jednom smjeru koštala 90 eura.

Upravo se čita:  Nana Hamša i ove godine dočekala učesnike Marša mira i počastila ih svojim kolačima

Bez obzira na izvinjenje i obećanja kompanije, putnici su ostali nezadovoljni i traže bolju uslugu u budućnosti.

“Ovo nije prvi put da imamo probleme s ovim prevoznikom, ali nadamo se da će ovo biti posljednji,” zaključio je jedan od njih.

Video snimak incidenta zabilježio je preko 300.000 pregleda na Facebook stranici i izazvao brojne komentare. Prenosimo neke od njih:

Upravo se čita:  Poznat identitet učesnika Marša mira koji je preminuo pred ulazak u Potočare

“Pa nije strašno, razapneš kišobran i pjevaj ‘Putuj, Selma’.”

“To samo prokišnjava kada kiša pada.”

“80% automobila u BiH su krntije, što bi narod rekao ‘izvana gladac, iznutra jadac’, tako da je ovo mila majka prema tom voznom kršu.”

“Dragi moji ljudi, pa nemojte tako. To je ljetni autobus, nije znao da će kiša. Uzeo bi on i za kišu autobus, ali nije gledao prognozu. Nemojte tako, ima on još takvih, jučer sam ga gledao, sad ima i kišobrane tako da sada odmah dobiješ i kišobran.”

Upravo se čita:  Čistačica Elvira (33) ukrala novac povrijeđenoj osobi koja je u Hitnu službu došla nakon nesreće

“Hej, 90 eura. Pa eto, nađi povoljnije do Njemačke. A vi što hoćete gotivu, imate avion. Platiš i za sat vremena eto te u Švabiji. Super ljudi i samo vozi u Njemačku, tamo je život”, piše u jednom od komentara.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Ovo je Željko iz Loznice koji će Mostarcu Adnanu donirati dio jetre

U najtežim životnim trenucima, stvaraju se najljepše ljudske priče. One koje vraćaju vjeru da ipak dolaze ljepša vremena. Vremena...

Još vijesti za vas