Petak, 1 ožujka, 2024

Dr. Bećirović primio u oproštajnu posjetu pakistanskog ambasadora Ahtara Džamila Raoa

Preporučeno

Ambasador Rao se zahvalio na gostoprimstvu, istakavši veoma dobru saradnju sa članom Predsjedništva BiH dr. Denisom Bećirovićem i njegovim Kabinetom.

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Islamske Republike Pakistan Ahtara Džamila Raoa (Akhtar Jamil Rao). Razgovarano je o uspješnoj bilateralnoj saradnji dvije zemlje i tendenciji njenog unapređenja.

Dr. Bećirović je tokom razgovora istakao da su odnosi Bosne i Hercegovine i Islamske Republike Pakistan u kontinuitetu veoma dobri. Naglasio je da Bosna i Hercegovina daje posebnu važnost prijateljstvu sa Islamskom Republikom Pakistan i da će u perspektivi nastojati da unaprijedi bilateralne odnose.

Upravo se čita:  Bećirović: BiH zajedno s demokratskim svijetom izražava solidarnost s Ukrajinom

Ambasador Rao se zahvalio na gostoprimstvu, istakavši veoma dobru saradnju sa članom Predsjedništva BiH dr. Denisom Bećirovićem i njegovim Kabinetom. Najavio je da će zajednički projekti biti nastavljeni s ciljem jačanja prijateljstva između dvije zemlje. Islamska Republika Pakistan pruža podršku Bosni i Hercegovini na polju odbrane, a u planu je realizacija novih projekata iz oblasti zdravstva, obrazovanja, kulture, odbrane i turizma.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas