Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Dr. Jasmina Ćorović Kuburović nakon smrti Azre Spahić: Ubio si moju kolegicu, ti bijedo pijana!

Preporučeno

Jasmina Ćorović Kuburović, specijalistkinja interne medicine i ekspert za ultrazvuk srca kod odraslih u Bosni i Hercegovini oglasila se na svom Facebooku profilu povodom sinoćnje nesreće u Sarajevu u kojoj je život izgubila mlada doktorica Azra Spahić.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

– Ubio si moju kolegicu! Djevojku, doktoricu! Ti, bijedo pijana! Sjeo u tatin mercedes, napio praznu moronsku glavu i zgazio na gas da pokažeš muškost. Nisu te naučili u kući ništa drugo nego da mercedesom i gasom možeš nekoj oduzeti dah. Eto jesi! Ubio si je, ne diše, ne sanja, ne hoda, ne liječi zbog tebe pseudočovječe.

Upravo se čita:  Damir Muharemović otvorio dušu i otkrio kako je Edin Tule zaveo njegovu ženu: Petero djece je ostavila. Sada mi prijeti on likvidacijom

Truhni u zatvoru! Želim DOŽIVOTNU KAZNU ZA OVAKAV ZLOČIN! Molim vas vrisnite koliko i ja vrištim sada! Hajmo na ulicu SVI! Tražimo DOŽIVOTNU KAZNU BEZ MOGUĆNOSTI REHABILITACIJE! Doktirica Spahić sam i ja! I ti! I tvoja sestra! I tvoja žena! I tvoja kćer! USTANI BOSNO SAD ILI NIKAD, poručila je doktorica Ćorović Kuburović.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U RS-u za “crni petak” potrošeno 27 miliona KM, u FBiH čak 346 miliona KM!

Iako je i ove godine “crni petak” privukao veliki broj građana RS-a u tržne centre, a njihove novčanike za...

Možda vas zanima i ovo