Utorak, 18 lipnja, 2024

Dr. Jasmina Ćorović Kuburović nakon smrti Azre Spahić: Ubio si moju kolegicu, ti bijedo pijana!

Preporučeno

Jasmina Ćorović Kuburović, specijalistkinja interne medicine i ekspert za ultrazvuk srca kod odraslih u Bosni i Hercegovini oglasila se na svom Facebooku profilu povodom sinoćnje nesreće u Sarajevu u kojoj je život izgubila mlada doktorica Azra Spahić.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

– Ubio si moju kolegicu! Djevojku, doktoricu! Ti, bijedo pijana! Sjeo u tatin mercedes, napio praznu moronsku glavu i zgazio na gas da pokažeš muškost. Nisu te naučili u kući ništa drugo nego da mercedesom i gasom možeš nekoj oduzeti dah. Eto jesi! Ubio si je, ne diše, ne sanja, ne hoda, ne liječi zbog tebe pseudočovječe.

Upravo se čita:  Gazda iz snova: Vlasnik bh. firme svim svojim radnicima platio ljetovanje u Neumu

Truhni u zatvoru! Želim DOŽIVOTNU KAZNU ZA OVAKAV ZLOČIN! Molim vas vrisnite koliko i ja vrištim sada! Hajmo na ulicu SVI! Tražimo DOŽIVOTNU KAZNU BEZ MOGUĆNOSTI REHABILITACIJE! Doktirica Spahić sam i ja! I ti! I tvoja sestra! I tvoja žena! I tvoja kćer! USTANI BOSNO SAD ILI NIKAD, poručila je doktorica Ćorović Kuburović.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Velike gužve na izlazu iz BiH, na ovim graničnim prijelazima se čeka najduže

Na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina i Deleuša duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz...

Još vijesti za vas