Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Dr. Semir Osmanagić: Novak Đoković mi je rekao ‘ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje’

Preporučeno

Osmanagić je jutros na svojoj zvaničnoj Facebook stranici najavio da će uskoro biti objavljen i intervju s Đokovićem na YouTube kanalu “BosnianPyramids TV”.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u ponedjeljak je stigao u posjetu Bosni i Hercegovini, a vrijeme najviše provodi u Arheološkom parku “Bosanska piramida Sunca” u društvu dr. Semira Osmanagića.

Đoković je u kompleksu Ravne 2 boravio jučer, a u pratnji Semira Osmanagića obišao je podzemne tunele, pavoslavnu crkvu u Visokom i piramidu Mjeseca.

Upravo se čita:  Vraćen putokaz za jedino neumsko selo s džamijom

“Mislim da je velika stvar imati ovakvog čovjeka ovdje, na bosanskim piramidama. Nakon nekoliko mjeseci dogovora uspio sam izdejstvovati da dođe ovdje. Tri dana je u posjeti isključivo našem Arheološkom parku ‘Bosanska piramida Sunca’ i dogovor je bio da sve prođe bez izjava i medija”, kazao je Osmanagić jučer.

Jutros je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici najavio da će uskoro biti objavljen i intervju s Đokovićem na YouTube kanalu “BosnianPyramids TV”.

Upravo se čita:  Policajac MUP-a KS spasio dvogodišnjaka s prozora na 6. spratu u Sarajevu: Bio sam sa sestrom (4) u stanu

Osmanagić je istaknuo kako su Đokovićeve prve dvije rečenice o Bosanskoj dolini piramida tokom dvanaestominutnog razgovora bile:

“Imam toliko utisaka… Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje”, rekao je Đoković, navodi Osmanagić.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Ko okusi život pod svjetlima reflektora uglavnom svoje nasljednike pokušava sačuvati daleko od očiju dijela javnosti koju zanima privatni...

Još vijesti za vas