Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Dragan Marinković Maca o braku sa 20 godina mlađom Jovanom: Važno je da voliš

Preporučeno

Dragan i Jovana su se vjenčali 2016. godine nakon nekoliko mjeseci zabavljanja.

Glumac Dragan Marinković Maca je u novom intervjuu, govorio je o kritikama koje su mu neki ljudi upućivali zato što je u braku s 20 godina mlađom Jovanom.

– Godine nemaju veze, sasvim je svejedno, važno je samo kako se osjećaš. To je za neke budale pomodarstvo, mlađi frajer ili mlađa djevojčica. Prednosti nema, važno je da nekoga voliš, da se poštujete, volite i da vjeruješ u nekoga sa kim dijeliš postelju – rekao je.

Upravo se čita:  Karleuša napala Severinu jer je prije dvije godine rekla da je u Srebrenici bio genocid: "Zašto se baviš presuđivanjem?"

Otkrio je i šta je najbitnije u emotivnom odnosu.

– Najvažnija je potreba da sa nekim želiš da provedeš život, a taj isti ti je jako mio – naveo je glumac.

Dragan i Jovana su se vjenčali 2016. godine nakon nekoliko mjeseci zabavljanja. On je u više navrata govorio o problemu koji ih je zadesio. Naime, ona je izgubila trojke.

Upravo se čita:  Karleuša napala Severinu jer je prije dvije godine rekla da je u Srebrenici bio genocid: "Zašto se baviš presuđivanjem?"

– Jovana zaslužuje da ima djecu. Nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji – izjavio je.

On iz braka s Amrom Redžić ima sina Lava, a u drugom braku s Tijanom Golubović dobio je Fjodora Simeona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragan Marinković Maca (@dragan_maca)

Izdvajamo

Izdvajamo

BHRT danas gasi 15 emisija, iz FTV-a im se obratili pismom

Usljed krize javnih servisa Radiotelevizija Bosne i Hercegovine (BHRT) danas ukida 15 emisija iz svog programa, a neke emisije...

Još vijesti za vas