Četvrtak, 18 travnja, 2024

Drama na nebu iznad Beograda: Avion koji leti za „Air Srbiju“ sletio s rupom i oštećenjima krila

Preporučeno

Zbog curenja goriva vatrogasci su morali da prskaju letjelicu pjenom, kako bi se izbjegao požar.

Avion kompanije Marathon Airlines, avio-kompanije koja obavlja letove za Air Srbiju, sa 106 putnika sletio je na beogradski aerodorm “NIkola Tesla” s rupom u trupu aviona i oštećenim krilom, vidi se na fotografijama i snimcima objavljenim na društvenim mrežama.

Avion je oštećen u nedjelju uveče prilikom polijetanja sa beogradskog aerodroma kada je udario u svjetlosnu signalizaciju na kraju piste. Kako se nezvanično saznaje, uzrok incidenta je kratak zalet koji je pilot uzeo prilikom polijetanja, tako da nije imao dovoljno vremena da se ranije odvoji od piste i izbjegne svjetlosnu signalizaciju.

Avion je u takvom stanju sat vremena kružio iznad Beograda, da bi konačno sletio. Zbog curenja goriva vatrogasci su morali da prskaju letjelicu pjenom, kako bi se izbjegao požar.

Upravo se čita:  Ovo je djevojka koja je luksuznim terencem usmrtila brata (21) i sestru (19). Hvalila se luksuznim životom

„Air Srbija“ je saopštila da je avion na letu za Diseldorf vraćen iz tehničkih razloga, a da bezbjednost putnika nije bila ugrožena nijednom.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Otac maloljetnika koji je ustrijeljen u Starom Gradu nudi 10 hiljada eura za informacije o napadaču

Hilmija Garibović, čiji je maloljetni sin prije mjesec dana bio meta pucnjave u Starom Gradu, danas je ponudio nagradu...

Još vijesti za vas