Petak, 1 ožujka, 2024

Drama u autobusu: Sukobili se putnik i vozač, intervenisala policija

Preporučeno

Jedan od očevidaca rekao je da je vozač u više navrata opomenuo putnika da se smiri, da ga ne vrijeđa, te da pokaže mjesečnu kartu.

BANJALUKA – Stariji čovjek sukobio se danas sa vozačem autobusa Pavlović tursa u Banjaluci zbog čega je intervenisala i policija.

Sve se dešavalo na liniji broj 14 koja ide kroz centar za Starčevicu, a putnik je ušao na stanici preko puta Elektrotehničkog fakulteta. Navodno, putnik je bio nezadovoljan jer je autobus kasnio 10 minuta.

Upravo se čita:  Policija oduzela Seata od vozačice koja je imala 15.868,00 KM neplaćenih kazni

Jedan od očevidaca rekao je da je vozač u više navrata opomenuo putnika da se smiri, da ga ne vrijeđa, te da pokaže mjesečnu kartu.

– Čovjek je ušao u autobus i počeo da galami na vozača koji ga je zamolio da pokaže mjesečnu kartu – rekao je ovaj očevidac.

Prema njegovim riječima, putnik je počeo da psuje govoreći : “J…. ti mater i gazdu zbog kojeg kasniš”.

Upravo se čita:  Udruženja žrtava: Kako Kahrimanović može tvrditi da zna na koji način su likvidirani Srebreničani?

– Tu se nije zaustavio, te je počeo da prijeti vozaču, na šta mu on nije ostao dužan. Uzvratio mu je: “Ukoliko se ne smiriš baciću te u Vrbas” – dodao je očevidac, piše Glas Srpske.

Istakao je da je vozač poslije sukoba pozvao policiju, koja je intervenisala, te putnika izvela iz autobusa.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

1. mart: Bosna i Hercegovina danas slavi Dan nezavisnosti

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine nacionalni je praznik koji se obilježava 1. marta svake godine, a kojim se proslavlja...

Još vijesti za vas