Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Duško Tošić o porukama koje je slao Severini

Preporučeno

- Nedavno sam kupio jahtu koja stoji na Bosforu i htio sam to proslaviti, a moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao - tvrdi Tošić za Kurir.

Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, potvrdio je da je slao poruke hrvatskoj pjevačici Severini.

Karleuša je napala Severinu jer je podržala usvajanje rezolucije o Srebrenici, a Severina joj je odgovorila: “Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad” uz nekoliko screenshatova s porukama za koje se odmah pretpostavilo da joj ih je poslao Tošić.

On je to i potvrdio za srbijanske medije.

Naveo je kako je kontaktirao Severinu da mu pjeva na jahti koju je on kupio u Turskoj. Dodaje kako su mu Severinu predložili njegovi bliski prijatelji.

Upravo se čita:  Oglasio se Duško Tošić nakon skandala o kojem je brujao region: Nisam je pipnuo, namjestila mi je

– Nedavno sam kupio jahtu koja stoji na Bosforu i htio sam to proslaviti, a moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao – tvrdi Tošić za Kurir.

Dio razgovora koji je Severina objavila izgledao je ovako.

“Kako si?”, naveo je Tošić, na šta je ona odgovorila: “Jako dobro, što i vama želim.” Zatim ju je upitao radi li se. “Kakvo zanimljivo pitanje… To vi uvijek tako ili…?”, odgovorila je Severina.

Upravo se čita:  Suprug Šejle Zonić o uvredama na njen račun: Mnogi vide samo mržnju, bavite se realnim problemima

“Ha ha pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l’?”, napisao je, a ona mu je poručila: “Nisu svi za sve.”

U martu ju je pitao i kako je te da li je u Beogradu, na što mu je Severina jasno do znanja dala da ne želi takve poruke primati.

Objavljen dio prepiske

Oprostite, ali ne razumijem što hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli pisati ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati”, odogovrila je Severina te je podijelila i nekoliko poruka u kojima je poziva na kafu.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas