Petak, 1 prosinca, 2023

Dvojica državljana BiH od kojih je jedan maloljetan, lišeni slobode na ulazu u Crnu Goru

Po potjernici policije iz Podgorice lišeni su slobode F.I. (21) i sedamnaestogodišnjak, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Preporučeno

Dvojica državljana BiH, od kojih je jedan maloljetan, lišena su slobode na ulazu u Crnu Goru na prelazu Dobrakovo zbog sumnje da su izvršili razbojištvo nad stranom državljankom.

Sumnja se da su izvršili razbojništvo nad stranom državljankom tako što su ušli u njen stan, prijeteći i uz upotrebu sile ukrali 9.200 eura, 2.110 dolara, 7.000 indijskih rupija, 80 rupija Šri Lanke i 140 gruzijskih larija, kao i određenu količinu zlatnog nakita.

Upravo se čita:  Državljanin Bosne i Hercegovine uhapšen na granici kod Dubrovnika: U luksuznom vozilu marke Audi Q5 pokušao prokrijumčariti čak 20 kilograma kokaina

Po potjernici policije iz Podgorice lišeni su slobode F.I. (21) i sedamnaestogodišnjak, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Oni su došli na granični prelaz vozilom “Mercedes”, u kojem je kontrolom pronađen startni pištolj.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo