Utorak, 27 veljače, 2024

Edin krenuo u rodni kraj pa mu se u Ljubljani pokvario auto: Bužimljanin uz krajiški inat je bio ruka spasa!

Autor:GPM

Preporučeno

Upravo je u svoj rodni kraj prema Bosni i Hercegovini iz Austrije krenuo i Edin, ali u Ljubljani se desio kvar na vozilu.

Mnogi su ovih dana krenuli na novogodišnje praznike u svoj rodni kraj. Upravo je u svoj rodni kraj prema Bosni i Hercegovini iz Austrije krenuo i Edin, ali u Ljubljani se desio kvar na vozilu.

Portalu GPMaljevac nešto prije ponoći došla je poruka od Edina koji je tražio pomoć jer mu auto ne radi dobro, trza i ne usudi se nastavit put.

Upravo se čita:  Koja je razlika između "tatinog" i "radničkog" djeteta: Sarajevski profesor geografije objasnio na jednostavnom primjeru zašto smo siromašni

– Kako smo već nadaleko poznati da svima pomažemo od 0-24 tako smo i ovaj put digli naše ljude koji nemaju radno vrijeme, koji žele pomoći svima koji su u nevolji – pišu kolege s portala GPMaljevac.

Vozilo u kvaru, Foto: GP Maljevac

Upravo takav jedan se zove Emin, rodom je iz Bužima a živi i radi u Ljubljani. Kad mu je javljeno da jedan vozač treba pomoć, istog trenutka je sa svojom partnericom Amelom uzeo alat i krenuli su u pomoć.

Upravo se čita:  Fahrudin otkrio sve tajne egzotičnog vrta u Brezi: Banana u Bosni i Hercegovini može uspjeti! 

Došavši na mjesto kvara, asistenca je već auto odšlepala u kavez servisa gdje bi trebao čekat do srijede kako bi ga popravili zbog Božičnih praznika koji su narednih dana, ali Emin se nije predao i tog trenutka je proradio Krajiški inat.

Naime, tražili su da se auto izvadi van “žice“ da se popravi kako bi Edin nastavio put prema BiH, u rodnu Maoču.

Upravo se čita:  Besana noć u još jednom bh. gradu zbog snažnog vjetra: Grana pala na ženu, intervenirali i vatrogasci

Oko 1 sat iza ponoći auto je zahvaljujući našem majstoru popravljen, kvar senzora je riješila auto dijagnostika i Edin je zahvaljujući svima krenuo u svoj rodni kraj pa je poslao video i javio da je sve uredu.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Oduzeta vozila u Sarajevu: Dvojica vozača ukupno imaju dug od 71.910 KM na ime neplaćenih kazni

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo proteklih dana su oduzeli dva vozila od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja, a dvojica vozača...

Još vijesti za vas