Utorak, 28 studenoga, 2023

“Eksplozija na Balkanu” – Zelenski zabrinuo region: Vjerujte mi, imamo informacije o ruskim planovima

Interesantno je da je u svom govoru ukrajinski predsjednik spominjao i Balkan. Istakao je da se na to područje treba obratiti pažnja zbog informacija o ruskim planovima.

Preporučeno

Volodimir Zelenski, predsjednik Ukrajine, izjavio je kako Rusija može stvoriti nove krize na Balkanu i u Moldaviji kako bi skrenula pozornost svijeta s rata u Ukrajini. Govoreći o sukobu i krizi na Bliskom istoku, Zelenski kaže kako iza toga stoji Rusija.

– Danas svi raspravljaju o krizi na Bliskom istoku. Ali, kao što sam već rekao iskreno, to nije jučerašnji problem. A ni prekjučerašnji problem. Svi znaju za taj stalni sukob i stalni rat, ali niko ne želi okončajte to. Budući da je zgodno – u nekom trenutku, samo ponovno uzmite ovaj mehanizam. Ovo je eksplozija na Bliskom istoku, Rusija stoji iza ovoga, sigurni smo, sa svojim saveznikom Iranom, rekao je Zelenski.

Upravo se čita:  Radnica iz BiH pokušala pobjeći kontrolorima rada na crno, našli je u podrumu

Interesantno je da je u svom govoru ukrajinski predsjednik spominjao i Balkan. Istakao je da se na to područje treba obratiti pažnja zbog informacija o ruskim planovima.

– Vjerujte mi, dobivamo informacije: Rusija ima dug plan. Bliski istok, bit će barem Balkan, ako sada zemlje svijeta ništa ne poduzmu. Bit će ponovo takva eksplozija, poručio je on.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Opasni pesticid opet otkriven u neretvanskim mandarinama, završile su na tržištu BiH

Novi problemi za proizvođače neretvanskih mandarina, opet je u njima otkriven nedopušteni pesticid klorpirifos. Kako javljaju iz Europske agencije za...

Možda vas zanima i ovo