Utorak, 5 prosinca, 2023

Elmedin živi sa dvije žene: Jedna je iz BiH, a druga je Ukrajinka

Otac je Elmedina istjerao iz kuće, jer ne želi da sa dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na otplatu gdje živi sa svojim ženama i troje djece.

Preporučeno

Elmedin Karić iz Busovače živi u braku sa dvije žene. Ističe da je oduvijek maštao da ima dvije žene. Sa prvom Fatimom ima tri sina, a prije dvije godine doveo je i Ukrajinku Janu. Nju je upoznao u Njemačkoj dok je bio na privremenom radu. Rodila se ljubav ali i želja da živi istovremeno sa Janom i Fatimom.

Upravo se čita:  Šta donose nove promjene? PIO će tražiti manje papirologije od budućih penzionera, ali na isplatu prve penzije će se i dalje dugo čekati

Otac je Elmedina istjerao iz kuće, jer ne želi da sa dvije žene živi u njegovoj kući. Elmedin je kupio kuću na otplatu gdje živi sa svojim ženama i troje djece. Nedavno se vratio iz Ukrajine gdje je vodio Janu jer joj je majka umrla. Dvije žene dobro sarađuju, međusobno se pomažu .

Upravo se čita:  Cyber-kriminalci iz BiH postaju sve vještiji, građani se sve teže brane od lukavih prevara

Elmedin je izjavio da se Jana i Fatima paze kao dvije sestre. Izjavile su da im ne smeta što dijele muža.

Više pogledajte u reportaži Srećka Stipovića.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo