Srijeda, 17 srpnja, 2024

Emotivna ispovijest majke zlostavljanog dječaka iz Zenice: Šutim i trpim, mogla bih nekog ubiti!

Preporučeno

-Vjerujte, nisam mogla ni pogledati video – govori kroz suze neutješna i vidno potresena majka Sabiha.

Javnost u Zenici koja je imala priliku vidjeti užasavajući video zlostavljanja dječaka iz Perinog Hana sa zgrožavanjem komentariše brutalan slučaj vršnjačkog nasilja, a portal 072info posjetio je dječaka Amara (9) i njegovu porodicu.

Majka Sabiha Bešić, jedva je uspjela progoviriti tek poneku riječ, a kada su snimak dobili nije smogla snage ni pogledati ga.

-Vjerujte, nisam mogla ni pogledati video – govori kroz suze neutješna i vidno potresena majka Sabiha.

Upravo se čita:  U Hitnu pomoć KS se javilo čak 1.400 osoba: Ovo su preporuke ljekara

Ipak, snagu da o ovom stravičnom slučaju koji je potresao cjelokupnu javnost smogla je Belma Mušović, koja je za snimak saznala sinoć nakon čega je odmah odlučila sa bratom sve prijaviti policiji.

-Primijetili smo da se u posljednje vrijeme čudno ponaša, da je strašljiv, ali nismo mogli ni pomisliti da se ovakvo nešto dogodilo. Ovo je strašno, posebno jer su na snimku i djevojčice. Ići ćemo do kraja i tražiti da neko za ovo odgovara – govori, između ostalog, tetka Belma.

Upravo se čita:  Sa tržišta BiH zbog opasnosti povučen skateboard

Na upit šta bi poručila roditeljima i djeci koja su zlostavljala njeno dijete, a što je još užasnije i sve to snimala, neutješna majka Sabiha kroz suze kaže:

-Ne mogu ništa da kažem. Samo bih mogla nekog ubiti, vjerujte. Šutim, trpim, ali ne mogu – kaže nam Sabiha.

U nastavku pogledajte cjelokupnu ispovijest tetke Belme i majke Sabihe o slučaju iz Perinog Hana kod Zenice koji se zgrozio javnost, a uz saglasnost i na insistiranje porodice najprije donosimo kratke dijelove užasnog videa:

Upravo se čita:  Sud potvrdio: Dragana je bošnjački član UO RTRS-a

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Prodaje se devastirano bh. odmaralište na čarobnom dijelu hrvatske obale, poznata početna cijena

Grad Zenica objavio je međunarodni javni poziv za iskazivanje interesa za kupovinu kompleksa/nekretnina bivšeg Zeničkog odmarališta u mjestu Duće,...

Još vijesti za vas