Nedjelja, 25 veljače, 2024

Emotivni oproštaj od policajke iz Jablanice: “Lomila si se da druge usrećiš, ne pokazujući kakav teret nosiš”

Preporučeno

- Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima. Na duši... A on je izgleda teži od svih.

Vijest da je pripadnica Policijske stanice Jablanica – PU Konjic 42-godišnja M. R. jutros izvršila samoubistvo ispred svoje porodične kuće potresla je njene sugrađane, prijatelje i kolege širom BiH.

Iz MUP-a HNK-a je potvrđeno da je M. R. pucala iz pištolja, najvjerovatnije službenog. Pojedini mediji su već objavili njen identitet, a na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od policajke koja je sebi oduzela život.

Upravo se čita:  Tim UKC RS pregledao ratnog zločinca Ratka Mladića: “Uzima veliki broj lijekova, postoji veliki rizik za novi moždani udar”

“Majuško moja..

Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih. Nemamo uvijek riječi za oproštaj. Za neke ljude mislimo da nam nikad neće trebati. Tvojoj dobroti mnogo je ova puta čaršija svjedočila. Toliko je javnih humanih akcija koje si odradila.. Koliko si pomagala da niko ne zna, to samo On zna… Hvala ti za svako od njih. I naši jablanički Romi mogu da svjedoče koliko je ljubavi u tebi bilo… Zato su ti je i uzvraćali. Jer su znali da bez imalo glume pružaš im i ruku i osmijeh.

Upravo se čita:  Danas "udara" prvo džemre: Evo šta to zapravo znači

Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima. Na duši… A on je izgleda teži od svih. Od jutros glasa rijetko puštam… Onaj osjećaj koji je zaledio tijelo još ne prolazi… Nije trebao biti ovakav kraj. Nismo zaslužili ovakav oproštaj. Ostala je šoljica kafe koja će zauvijek ostati neispijena i to je ono što sebi ne opraštam. Što sam uvijek mislila da imamo vremena..,” stoji u jednoj od poruka objavljenih na Facebooku.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Teška nesreća u Njemačkoj: Porscheom se zabio u državljane BiH

Na isključenju sa njemačkog autoputa A96 preksinoć je došlo do udesa u kojem je povrijeđen jedan državljanin Bosne i...

Još vijesti za vas