Srijeda, 29 studenoga, 2023

Evo kada možemo očekivati snijeg u nizinama

Iako snijeg zasada nije prognoziran u nizinama, postoji šansa za bijeli pokrivač u višim planinskim područjima tokom srijede.

Preporučeno

Prema najnovijoj vremenskoj prognozi, prolazno hladnije vrijeme koje se očekuje u Bosni i Hercegovini tokom narednih dana donosi mogućnost snijega, posebno na planinskim područjima.

Iako snijeg zasada nije prognoziran u nizinama, postoji šansa za bijeli pokrivač u višim planinskim područjima tokom srijede.

U Bosni i Hercegovini se sutra očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme s djelomičnim razvedravanjem tokom dana. U večernjim satima može pasti slaba kiša u sjevernim dijelovima Hercegovine i na zapadu Bosne.

Upravo se čita:  Nakon drame oglasio se i Edin Tule: "Ni nakon 15 sati potjere, Raminih helikoptera, sipe, mupa, supa, interpola, bh. banana država nije uspjela locirati gdje se nalazi Aida Tule"

Noći i tokom srijede, očekuje se prolazno jače naoblačenje sa sjevera, donoseći padavine u većem dijelu zemlje. Razvedravanje se očekuje u noći na četvrtak, s lokalnim maglom i slabim mrazom ujutro.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Evropska komisija objavila kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Evropska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...

Možda vas zanima i ovo