Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Filmska pljačka u bh. gradu, ukraden sef s novcem i dokumentima

Preporučeno

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnici su pljačku izveli sa ljestvama koje su otuđili sa vozila iz jedne Mjesne zajednice u Bugojnu.

Više neidentifikovanih osoba izvelo je pljačku u jednoj bugajnskoj firmi. Kako je saopšteno iz policije, ukaredn je sef u kojem je bilo 20.000 KM, ali i bitni dokumenti.

Pljačka se dogodila jučer oko 7:15 sati u mjestu Čipuljić. Ukraden je metalni sef u kojem su osim novca bile i potvrde o vlasništu motornih vozila kao i kartice vozača iz firme.

Upravo se čita:  Mladići iz BiH napravili bazen od sijena: "Sve nas je koštalo 550 KM"

“Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su u saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti”, kazao je za portal Bugojno Danas, glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić.

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnici su pljačku izveli sa ljestvama koje su otuđili sa vozila iz jedne Mjesne zajednice u Bugojnu. Te su ljestve pronađene na licu mjesta gdje je pljačka izvršena.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas