Četvrtak, 29 veljače, 2024

‘Finsku uništimo za 10 sekundi, na Baltiku su ‘kikiriki države’, SAD želi započeti 3. svjetski rat’

Autor:24sata.hr

Preporučeno

– Definitivno se ne bojimo tih ‘kikiriki država’. One su poput smrdljivih buba, kad bude nužno, zgaziš ih. Bube su sada male i smrdljive.

Gospodin Aleksej Žuravljov, potpredsjednik odbora za obranu ruske državne Dume i bliski Putinov suradnik, i nema baš smisla za diplomaciju. Kako piše Daily Mail, on je u jednom televizijskom programu na učlanjenje Finske i Švedske u NATO savez odgovorio brojnim prijetnjama….

– Finci bi trebali biti zahvalni Rusiji što uopće imaju državu. Mi smo ih u stanju izbrisati s lica planete u roku deset sekundi – započeo je Žuravljov i odmah nastavio u istom tonu:

– Ako nama SAD prijeti, onda okej, evo vam naš projektil Sarmat i od vas će ostati samo nuklearni pepeo kad već smatrate da Rusija ne bi trebala postojati. A Finska sad kaže da su ona i SAD isto. Pa dobro, onda samo stanite u red. Snažno ćemo ojačati našu vojsku na zapadu. To je prirodno – rekao je ovaj političar i dodao kako nema potrebe za slanjem nuklearnog oružja na granicu, jer ionako ih sve mogu pogoditi iz daljine. Tvrdi i kako Veliku Britaniju mogu potopiti u roku tri minute.

Upravo se čita:  Zemlja EU oduzimat će sve automobile s ovim registarskim pločicama

– Amerikanci će učiniti sve da dođe do 3. svjetskog rata, ali, naravnom pod uvjetom da ne bude na njihovom teritoriju. Pokušat će cijelu Europu uvući u sukob s Rusijom, pokušat će ‘zapaliti’ situaciju u Aziji… Tako se planiraju izvući iz ekonomske krize. Sve će probleme moći svaliti na rat, kao što je bio slučaj u prva dva svjetska rata – kaže žestoku Aleksej.

Upravo se čita:  Umro Jacob Rothschild, član jedne od najmoćnijih svjetskih porodica

Onda je došlo na red još malo uvreda… Rekao je što misli o Latviji, Litvi i Estoniji.

– Definitivno se ne bojimo tih ‘kikiriki država’. One su poput smrdljivih buba, kad bude nužno, zgaziš ih. Bube su sada male i smrdljive.

Upitan postoji li šansa da Rusija prva napadne nuklearnim oružjem, odgovorio je potvrdno.

Upravo se čita:  Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

– Pod uvjetom da samo postojanje Rusije bude dovedeno u pitanje, to je moguće. Finska i Švedska se učlanjuju u NATO koji sada želi uništiti Rusiju. Stoga mi želimo uništiti i njih kao odgovor

Za kraj je dodao kako je siguran da je glavni cilj NATO-a St. Petersburg, za kojeg tvrdi da postoji mogućnost da ga ruski protivnici napadnu…

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas