Četvrtak, 18 travnja, 2024

Firma iz Hrvatske poslala radnike na rad u Njemačku: Radili na crno, njemačka policija ih privela

Preporučeno

Kako se pokazalo, mnogi od radnika nisu imali potrebne dozvole za rad u Njemačkoj. Njemački carinici navode kako će i dalje provoditi daljnje kontrole rada na crno.

Glavni carinski ured u Njemačkoj navodi kako je privedeno 18 radnika iz Filipina koje je poslala Hrvatska tvrtka na rad u Njemačku. Kako navode radnici su poslani bez potrebnih radnih dozvola i privedeni su zbog nelegalnog boravka, piše Fenix magazin.

“U ponedjeljak, 19. veljače 2024., uhićeno je 18 Filipinaca koji su ilegalno boravili u Njemačkoj. Polazište za to bilo je izvješće državne policije koja je zatekla neke od radnika u prometnoj nesreći u Krostitzu.

Upravo se čita:  Ovo je djevojka koja je luksuznim terencem usmrtila brata (21) i sestru (19). Hvalila se luksuznim životom

Pripadali su drugoj skupini Filipinaca koji su već radili u tvornici u Leipzigu. Sve ih je u Njemačku poslala hrvatska tvrtka i nisu imali valjanu radnu vizu za Njemačku”, navedeno je iz Carinskog ureda. Kako se pokazalo, mnogi od radnika nisu imali potrebne dozvole za rad u Njemačkoj. Njemački carinici navode kako će i dalje provoditi daljnje kontrole rada na crno.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Brzo su pozvali Vladicu, koji je vješto uhvatio mladog stepskog smuka na ovom neobičnom mjestu. Srećom, ova vrsta zmije...

Još vijesti za vas