Srijeda, 17 srpnja, 2024

Fotografija o kojoj bruji internet: Policajac regulisao saobraćaj, a one “zapalile” Orašje

Preporučeno

Fotografije oskudno odjevenih djevojaka koje su pozirale perući službeni policijski Polo u Orašju, preplavile su za kratko vrijeme Bosnu i Hercegovinu i region.

orasje policija3

Iako je njihov identitet bio nepoznat, ekipa “Dnevnog avaza” saznala je da se radi o izvjesnoj Jeleni i Nataši, go-go plesačicama iz Beograda, koje su u Orašje došle povodom motorijade, nastupajući kod tamošnjih ugostitelja.

Upravo se čita:  Dva nova "presretača" u Sarajevu, prekršaji se neće moći brisati

– Znam da su iz Srbije i da se bave go-go plesom. Neslužbeno se predstavljaju uvijek drugim umjetničkim imenima. Koliko je meni poznato, plavuša je Jelena, a Nataša je djevojka duge crne kose. Obje dolaze iz Beograda. Angažirane su posredstvom jednog našeg poslovnog partnera iz Republike Srpske – kaže za naš list izvor blizak organizatoru motosusreta.

Upravo se čita:  Srce mladog Mostarca Adnana Šemića nije izdržalo: Željko plakao kao malo dijete kada su mu javili, dio jetre donirat će njegovom bratu Anelu

Službeni policijski automobil registarskih oznaka 865-M-168 pripada Odjeljenju saobraćajne policije Policijske uprave Orašje, a go-go plesačice iskoristile su navodnu zauzetost policajca regulacijom saobraćaja i pozirale perući službeni automobil.

– Same su prišle vozilu, polile ga vodom i sapunicom. To su činile i na drugim automobilima, ali i motociklima, učesnicima motorijade. Ne vidimo ništa sporno, važno je da su motosusreti protekli bez problema – istaknuli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Posavskog kantona.

Upravo se čita:  Slučaj nestanka bebe: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu

Izvor: Dnevni avaz

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Kako je došlo do lančane havarije na Balkanu 21. juna: Sve je počelo prekidima na dva dalekovoda

Evropska mreža operatora prenosnog sistema električne energije (ENTSO-E) objavila je da se lančana havarija 21. juna dogodila po iskakanju...

Još vijesti za vas