Srijeda, 17 travnja, 2024

Fotografije hapšenja tri muškarca iz Hadžića zbog sumnje na povezanost s nestankom Danke (2) iz Srbije

Preporučeno

Istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Srbiji

Tri osobe iz okoline Hadžića uhapšene su zbog tvrdnji da imaju informacije o nestaloj djevojčici Danki Ilić i za te podatke tražile 50.000 maraka, potvrđeno je iz FUP-a.

Uhapšeni su B.T., Z.T. i M.T.

Federalna uprava policije postupajući po aktu NCB Interpol Beograd poduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale lišavanjem slobode tri osobe na teritoriju Hadžića.

Upravo se čita:  Danas je u BiH luksuz izgledati pristojno: Porodici za šišanje mjesečno treba 100 KM!?
Foto: FUP

Podsjećamo, istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Srbiji, odnosno koje su tražile 50.000 KM za otkrivanje informacija.

“Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriju Hadžića, a u toku je kriminalistička obrada uhapšenih”, kazao je ranije federalni inspektor Ervin Mušinović.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas