Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Gazda poklonio Golfa 6 radniku koji za njega radi 10 godina

Edmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana – sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost.

Preporučeno

U Srebreniku, u sklopu firme za preradu i ugradnju lima “Bekrić d.o.o.”, desila se inspirirajuća priča koja će vam vratiti vjeru u nesebičnost i zahvalnost. Adnan Bekrić, vlasnik ovog uspješnog preduzeća, odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrijednijih radnika, Edmira Džaferovića, na jedan nevjerojatan način.

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima, nije samo obavljao svoj posao temeljito, već je uvijek išao korak dalje kako bi pomogao tvrtki da raste i razvija se. Njegova predanost, stručnost i radna etika istaknuli su ga kao izvanrednog radnika.

U znak zahvalnosti za sve što je Džaferović učinio za firmu “Bekrić d.o.o.”, Adnan Bekrić, vlasnik firme, donio je odluku koja će zasigurno ostati urezana u sjećanju svih prisutnih. Na posebnom okupljanju u prostorijama firme, pred nekoliko zaposlenika i kolega, Bekrić je uručio je ključeve prekrasnog automobila Volkswagen Golf 6 Edmiru Džaferoviću, te mu je poklonio i bon u iznosu od 1000 KM na benzinskoj pumpi “Bingo petrol”, koja je dio grupacije “Bingo d.o.o.” piše StudioD.

Upravo se čita:  Direktor škole iz BiH nije baš šampion u pismenosti: Pogledajte kakve pravopisne greške je napravio

Edmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana – sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromonim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima.. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega”, rekao je gospodin Bekrić tokom emotivnog trenutka predaje ključeva.

Upravo se čita:  Meteorolog Sladić objavio prognozu za naredne dane: Evo gdje će i kada biti najgore

Emocionalni Edmir Džaferović nije mogao sakriti svoje iznenađenje i radost. “Ovo je nevjerojatan dar, i ne znam što reći. Hvala, gospodine Bekrić. Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju”, istaknuo je Džaferović.

Ovaj nesebičan čin Adnana Bekrića i gesta zahvalnosti prema Edmiru Džaferoviću svakako će ostati zapamćeni kao primjer kako se dobar rad i predanost prepoznaju i nagrađuju u poslovnom svijetu. Osim što je dobio automobil, Edmir je dobio i snažnu potvrdu da njegov trud vrijedi.

Upravo se čita:  Stiže arktički udar, najžešće će pogoditi Balkan: Snijeg će napadati pola metra, hladno će biti i u BiH

Cijela priča podsjeća nas na važnost prepoznavanja i nagrađivanja izvanrednih zaposlenika u svim sferama života. Adnan Bekrić i firma “Bekrić d.o.o.” ne samo da su dobili odanog radnika, već su i pokazali kako zahvalnost i velikodušnost mogu stvoriti pozitivan radni okoliš i osnažiti zajednicu.

Ova inspirirajuća priča iz Srebrenika služi kao podsjetnik da se dobar rad i predanost isplate, i da geste poput ove mogu napraviti veliku razliku u životima ljudi.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Poslodavci apeluju da se ne povećava cijena električne energije privrednim društvima u FBiH

Odluka Vlade FBiH kojom se u skladu sa novim Zakonom o električnoj energiji, proglašava stanje ugrožene sigurnosti snabdijevanja električnom...

Možda vas zanima i ovo