Utorak, 25 lipnja, 2024

Gorica Dodik o slikanju djece sa Ronaldom u Zenici: Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin

Preporučeno

Njena objava izazvala je, očekivano, političke provokacije na društvenim mrežama, a Dodikova kćerka također nije ostala dužna.

Nakon Miralema Pjanića, Edina Džeke, i Gorica Dodik je povela svoju porodicu kako bi se uslikali sa Cristianom Ronaldom.

Nepoznato je kako je dobila propusnicu, te ko je i na koji način dopustio da uđe u kompleks gdje se nalaze reprezentativci.

Međutim, Gorica je, kao što je poznato, rodica predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vice Zeljkovića, te se pretpostavlja da ju je on privelegovao da se slikaju s Ronaldom.

Upravo se čita:  Objavljen dio spota pjesme o Rami Isaku: Sniman je u Banjaluci, Mostaru, Sarajevu

Njena objava izazvala je, očekivano, političke provokacije na društvenim mrežama, a Dodikova kćerka također nije ostala dužna.

“Ne bi ga ni vidjela da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se”, napisao je jedan pratilac na Instagramu.

“Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju”, odgovorila mu je Gorica Dodik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @dodikgorica

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Je li moguća prosječna plata od 2.000 maraka?

Ekonomisti poput Zorana Pavlovića ističu da je potrebno resetovati ekonomski sistem kako bi se osiguralo da radna snaga dobije...

Još vijesti za vas