Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Gorica Dodik o slikanju djece sa Ronaldom u Zenici: Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin

Njena objava izazvala je, očekivano, političke provokacije na društvenim mrežama, a Dodikova kćerka također nije ostala dužna.

Preporučeno

Nakon Miralema Pjanića, Edina Džeke, i Gorica Dodik je povela svoju porodicu kako bi se uslikali sa Cristianom Ronaldom.

Nepoznato je kako je dobila propusnicu, te ko je i na koji način dopustio da uđe u kompleks gdje se nalaze reprezentativci.

Međutim, Gorica je, kao što je poznato, rodica predsjednika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vice Zeljkovića, te se pretpostavlja da ju je on privelegovao da se slikaju s Ronaldom.

Upravo se čita:  "Stavit ću pušku i otići u grad, neka me hapse": Faćo uhapšen jer je prijetio sarajevskom sudiji

Njena objava izazvala je, očekivano, političke provokacije na društvenim mrežama, a Dodikova kćerka također nije ostala dužna.

“Ne bi ga ni vidjela da nisi u Federaciji. Za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se”, napisao je jedan pratilac na Instagramu.

“Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu Saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju”, odgovorila mu je Gorica Dodik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @dodikgorica

Preporučeno za vas

Izdvajamo

U RS-u za “crni petak” potrošeno 27 miliona KM, u FBiH čak 346 miliona KM!

Iako je i ove godine “crni petak” privukao veliki broj građana RS-a u tržne centre, a njihove novčanike za...

Možda vas zanima i ovo