Petak, 1 prosinca, 2023

Građani Brčkog zabrinuti: Kolone vojnih vozila u kasnim satima prolaze obilaznicom

Kolone vojnih vozila, prema tvrdnjama očevidaca su uočene nekoliko puta u posljednje vrijeme oko 3 ili 4 sata ujutro, a snimci su postavljeni na društvenim mrežama

Preporučeno

Kolone vojnih vozila, prema tvrdnjama očevidaca, bez policijske pratnje prolaze kroz Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, tačnije obilaznicom oko ovoga grada na Savi, piše Otisak.

Kolone su uočene nekoliko puta u posljednje vrijeme oko 3 ili 4 sata ujutro, a snimci su postavljeni na društvenim mrežama.

O ovome događaju se sve glasnije govori u javnosti sa raznim teorijama o čemu se radi, no niko od zvaničnih institucija kako u Brčkom tako ni sa državnog nivoa se nije oglasio po ovome pitanju.

Upravo se čita:  Policija u Vogošći oduzela vozilo vozaču bez vozačke dozvole s dugom od 15.783,60 KM

Građani su uznemirani, te hitno traže pojašnjenje šta je u pitanju imajući u vidu da je situacija u Bosni i Hercegovini poprilično napeta.

Vrlo je moguće da je riječ o pripadnicima EUFOR-a koji su najavili pojačano kretanje zbog vježbe brzi odgovor koja traje od 11. do 29. septembra.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

“Malo alarmantno zvuči”: Nikšić o mogućem poskupljenju struje i redukcijama

Zbog inflacije i situacije s kupovnom moći građana, nećemo povećavati cijenu električne energije za domaćinstva – ona će ostati...

Možda vas zanima i ovo