Nedjelja, 14 srpnja, 2024

Građevinar rušio garažu pa ga poklopio zid (Video)

Preporučeno

Jake Weir je rušio komad po komad krova garaže kada se cijela građevina stropoštala na njega pri čemu je skoro izgubio nogu.

Građevinar Jake Weir (33) je zbog namjere da nadogradi jednu obiteljsku kuću u gradiću Spaldingu na sjeveroistoku Engleske krenuo rušiti krov garaže. Razvaljivao ga je komad po komad, no u jednom je trenutku statika bočnog zida bila narušena te se sve samo od sebe krenulo urušavati.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

Oveća hrpa cigle i drugog materijala stropoštala se dijelom i na njega te ga teško ozlijedila. Hitno je prebačen u bolničku šok sobu, gdje su liječnici razmatrali amputaciju lijeve noge.

No, nogu su mu tijekom 6-satne operacije ipak spasili, a 12 mjeseci kasnije Jake se potpuno oporavio i upravo je zatvorio bolovanje te ponovno počeo raditi.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

‘Sjećam se da je sve eksplodiralo te me počelo udarati u lice. Dok sam još bio pri svijesti, rekao sam samom sebi da moram pobjeći. Mislio sam da je sve gotovo, da ću umrijeti. Kad je sve završilo, proradio mi je adrenalin pa sam se sam uspio izvući iz ruševine. Nikakvu bol u nozi još nisam osjetio – bio je to skroz čudan osjećaj’, ispričao je Jake Daily Telegraphu.

Upravo se čita:  Bosanac preživio udar voza u Njemačkoj

Premda je od nemilog događaja prošlo godinu dana, šokantan video koji je zabilježio vlasnik kuće osvanuo je tek sada.
(Dnevnik.hr)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Oglasio se predsjedavajući Predsjedništva BiH nakon pokušaja ubistva Trumpa: Ovaj čin je apsolutno neprihvatljiv, osuđujem ga

Predsjedavajući Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović osudio je pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i predsjedničkog kandidata...

Još vijesti za vas