Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

Građevinski radnik iz BiH nestao u Njemačkoj, policija moli za pomoć

Nemojte propustiti

Policija nije pronašla dokaze o njegovom mogućem boravištu. Osim toga, službenici su pretraživali i istraživali na području njegove prijavljene adrese, gradilišta i u inostranstvu – za sada bez rezultata.

Njemačka policija traga za nestalim građevinskim radnikom iz Bosne i Hercegovine.

Otkako je u subotu, 29. aprila, s gradilišta u Penzbergu krenuo prema svom smještaju u Kochel am Seeu, 41-godišnjem Saši Gunjeviću gubi se trag, prenosi fenixmagazin.de.

Upravo se čita:  Šef Wagnera iznio šokantne tvrdnje: Ukrajina ima jednu od najjačih vojski na svijetu

Kako je izvijestila Policijska inspekcija Murnau, Gunjević je oko 10:30 sati napustio gradilište, a prema izjavama njegovih kolega, 41-godišnjak je rekao da želi nešto kupiti u supermarketu i potom se odvezao do svog smještaja.

Ipak, tamo nije stigao i gubi mu se svaki trag.

Njegovo službeno vozilo je locirano – bilo je parkirano izvan ceste u šumi u Grafenaušau (općina Šveigen, okrug Germiš-Partenkirhen. Prema navodima policije, auto je bilo zaključano. Međutim, nestalu osobu tamo nisu mogli pronaći. Policija nije pronašla dokaze o njegovom mogućem boravištu. Osim toga, službenici su pretraživali i istraživali na području njegove prijavljene adrese, gradilišta i u inostranstvu – za sada bez rezultata.

Upravo se čita:  Uhapšen Bosanac u Njemačkoj, odmah je smještan iza rešetaka

Policija sada moli građane za informacije. Saša Gunjević je visok oko 1,80 metara i težak oko 100 kilograma. Ima crnu kosu i nosi bradicu. Možda nosi plavo-zelenu radnu odjeću. Mole se svi koji mogu dati informaciju gdje se on nalazi da nazovu policijsku stanicu u Murnau na telefon 08 84 1 61 76 0 ili da kontaktiraju drugu policijsku stanicu.

Pročitajte još

Izdvajamo

Mirni skup u Sarajevu: Veliki broj građana odaje počast mladoj Bišćanki Azri Spahić

Građani su položili cvijeće i odali počast stradaloj djevojci Azri Spahić, te uputili podršku njenoj porodici. Veliki broj građana okupio...

Možda vas zanima i ovo