Nedjelja, 14 travnja, 2024

GRAS: Hasan Bašić podnio ostavku!

Preporučeno

Vršilac dužnosti direktora preduzeća GRAS Hasan Bašić je danas podnio ostavku na to mjesto, saznaje „Dnevni avaz“ iz Nadzornog odbora preduzeća.

Hasan_Basic_GRASBašića je na to mjesto reimenovao NO u petak, nakon čega su se radnici masovno pobunili i obustavili gradski saobraćaj dva dana.

Nakon razgovora s Vladom KS, radnici su pokrenuli vozila, a kako je tada dogovoreno, rješenje problema, odnosno zahtjev radnika da se Bašić ne imenuje na čelnu funkciju preduzeća, bit će razmatran tokom sedmice.

Upravo se čita:  Policajka iz Gradačca prijetila kolegi s kojim je bila u vezi da će ga ubiti, oduzeli joj pištolj

To se desilo danas kada je Bašić podnio ostavku, a kako saznajemo, NO bi također, danas trebao imati vanrednu sjednicu na kojoj će imenovati novog v.d. direktora preduzeća, koji će upravljati GRAS-om do izbora novog direktora.

Ekipa „Avaza“ u ovim trenucima nalazi se u krugu GRAS-a. Kako su nam kazali radnici, Bašić je sa suprugom napustio preduzeće. Radnici su u krugu vidjeli i nedavno smijenjenog v.d. direktora Adisa Šehića, a kako su nam kazali, trenutno iščekuju početak sjednice NO na kojoj će biti imenovan novi v.d. direktora.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas