Srijeda, 24 srpnja, 2024

GRAS ponovo naljutio Sarajlije: Djevojčici pozlilo, vozač nije htio da zaustavi vozilo

Preporučeno

Vozilo sarajevskog gradskog saobraćajnog preduzeća (GRAS) prepuno putnika saobraćalo je jučer prema popularnom izletištu Barice. Nekoliko građana Sarajeva obratilo se medijima, kako su rekli, da bi ukazali na “bahatost prema putnicima koji su povratne karte po komercijalnim cijenama plaćali 2,70 KM”, javio je Muški portal, koji je objavio i fotografije koje je snimio čitalac.

Upravo se čita:  Nema ih ni za lijeka: Građani čekaju po dva mjeseca na majstora

Gras-djevojci-pozlilo1

– Vozio je jedan minibus koji nije stajao na stanicama. Putnike je primao kako ga je ko zaustavljao bez obzira što je vozilo već bilo prepuno. Gužve su bile nepodnošljive, a unutar kombija je bilo vjerovatno 40 stepeni Celzija… Jednoj djevojci je zbog vrućine pozlilo u vozilu, a vozač nije htio da se zaustavi. “Neću da stanem. Budite sretni što sam vam i ja došao”, samo nam je to rekao, priča naš sagovornik. Na kraju je vozač, kaže, ipak morao zaustaviti vozilo kako bi se djevojci ukazala prva pomoć, ali i to tek nakon što su putnici zaprijetili vozaču.

Upravo se čita:  Konjic: Poskok i šarka ugrizle tri osobe u jednom danu, veoma su agresivne

Gras-djevojci-pozlilo2

Nakon što su, kako priča naš sagovornik, zaprijetili da će se žaliti na odnos prema njima, odgovorio im je “da se slobodno žale i da ga za to nije briga” – prenosi spomenuti portal.

(Bh-index/Muški portal)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas