Petak, 1 ožujka, 2024

Hadžikadić: Očekujemo od NATO-a garanciju za mir, a ne instrumente

Preporučeno

– Postali smo evropski centar ruskog utjecaja, politike separatizma i federalizma, a susjedski apetiti iz 90-ih doživljavaju reinkarnaciju – kazao je Mirsad Hadžikadić, kandidat Platofrme za progres za člana Predsjedništva BiH.

Dok se Bosna i Hercegovina nalazi pred velikim bezbjednosnim izazovima, NATO nam poklanja muzičke instrumente u vrijednosti od 30.000 KM.

Iako sam pacifist i vjerujem kako dobro pobjeđuje zlo, nisam siguran šta u ovom trenutku predstavlja ova donacija.

Upravo se čita:  BH novinari pozvali Tužiteljstvo KS da hitno obustavi sve istražne radnje protiv novinara Hayat TV ali i portala SB i Istrage

Postali smo evropski centar ruskog utjecaja, politike separatizma i federalizma, a susjedski apetiti iz 90-ih doživljavaju reinkarnaciju.

Narod Bosne i Hercegovine od NATO pakta očekuje bezbjednosne garancije i njihovu intenzivniju prisutnost, kako bi se zaštitili mir i država, a ne samo instrumente.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas