Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Halidova snaha ruši predrasude: Ne želim da mi se vrata otvaraju samo zbog prezimena

Preporučeno

Iza sebe ima bogato iskustvo na modnoj pisti, te smo često njeno lijepo lice mogli vidjeti u spotovima i reklamama.

Mlada manekenka Maja Muslimović, i snaha estradnog para Halida Muslimovića i Adelise Hodžić, dokazala je da može uspješno graditi karijeru modela i biti porodična žena, majka i supruga.

Iako mnogi misle da joj se vrata u modnom svijetu otvaraju zbog prezimena, ona dokazuje da ljudi gotovo uvijek stvaraju pogrešnu sliku, te imaju predrasudu. Iza sebe ima bogato iskustvo na modnoj pisti, te smo često njeno lijepo lice mogli vidjeti u spotovima i reklamama. Maja je isticala da manekenstvo i moda nisu hobi, nego ljubav što je nedavno svojim djelima još jednom potvrdila. Naime, Maja se upustila u profesionalniji rad s modom i počela da stilizuje mnoge žene.

Upravo se čita:  Oglasio se Duško Tošić nakon skandala o kojem je brujao region: Nisam je pipnuo, namjestila mi je

Dodaje da joj se mnogo djevojaka počelo javljati putem društvenih mreža s raznim pitanjima o odjeći, pa se rodila ideja da svoju ljubav prema modi prenese i na druge. I čini se postaje veoma uspješna u tome.

Na pitanje ko je, po njoj, najbolje stiliziran s javne scene kaže:

– To je pjevačica Džejla Ramović koja pored izuzetnih vokalnih sposobnsoti, djeluje kao kompletna ličnost, kako modno tako i kao osoba. Voljela bih da više djevojaka bude poput nje. A što se tiče muškaraca izdvojila bih popularnog glumca Milana Marića koji je od nedavno i sam uplovio u svijet mode. On ima tu harizmu i sve što obuče na njemu izgleda baš po ukusu svake žene – govori Maja.

Upravo se čita:  Suprug Šejle Zonić o uvredama na njen račun: Mnogi vide samo mržnju, bavite se realnim problemima

 

Maja Muslimović još jednom je srušila predrasude i tabue jer uspjeh dolazi samo zahvaljujući sopstvenom trudu i radu, a ne zbog prezimena koji nosi.

A da će mnoge javne ličnosti “pokucati” Maji na vrata, gotovo smo sigurni.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas