Subota, 20 srpnja, 2024

Hamza konačno u zagrljaju majke Halide: Bajram u našem Konjević Polju nikad veseliji

Autor:Hayat.ba

Preporučeno

- Bajram u našem Konjević Polju nikada veseliji – objavljeno je na Faceboku nakon što je pronađen 20-godišnji student čiji je nestanak prije nekoliko dana policiji prijavila porodica.

Zar može bolji Bajram od onog da majka dočeka svog sina kao ovaj što je Halida.

Njezin sin je stigao u zagrljaj, onaj zagrljaj gdje se dijete osjeća najsigurnije. Koliko je bola ova majka prošla za ovo nekoliko dana samo ona zna i njega duša.

-Svi su sretni i otac Senad, sestra Dženita i svi ostali. Amidža Amel je također bio tu. Naš Hamza je stigao svojoj kući, svojoj majci, svojoj porodici. Ya Rabbi hvala Ti na svemu, ovo je bilo veliko iskušenje za sve nas, ovih par dana je bila vječnost za sve a pogotovo za porodicu. Veliko hvala Gorskoj službi spašavanja Novi Grad Sarajevo. Momci za 10 hvala i Saidu Mujiću, momku koji je prvi našao našeg Hamzu i sačekao njegovog amidžu da ga preuzme.

Upravo se čita:  Slučaj nestanka bebe: Vlasnica privatne klinike pala na poligrafu

Hvala još jednom svima, hvala našoj civilnoj zaštiti Konjević Polje na čijem čelu je Suljo Ibrahimović, čovjek koji je od bereketa i nafake pa tako je i danas bilo pronašli su Hamzu. Da ne zaboravimo i našeg Vehida Dedića koji je neumoran i tu je za naš narod dostupan 24 sata, ovakav se slabo rađa, daje sebe 300 posto. Vehid je čovjek koji je u službi naroda kako znam za njega. Bajram u našem Konjević Polju nikada veseliji – objavljeno je na Faceboku nakon što je pronađen 20-godišnji student čiji je nestanak prije nekoliko dana policiji prijavila porodica.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Profesor Vedran Zubić protiv rudarenja: Njemačka ima najveće zalihe litija, ali će ugovor potpisati sa Srbijom

Olaf Scholz, njemački kancelar, dolazi u Srbiju s namjerom da ugovori rudarenje litija, što je prije dvije godine na...

Još vijesti za vas