Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024

Hana Hadžiavdagić o tragediji u Sarajevu: U Srbiji narod danima protestuje. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio

Preporučeno

Status je vrlo brzo prikupio brojne pozitivne reakcije

Sarajevska influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je status na Facebooku vezanu za sinoćnju tragediju u naselju Marijin Dvor, kada je pijani vozač Armin Berberović usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić i povrijedio dvije osobe.

Status je vrlo brzo prikupio brojne pozitivne reakcije. Prenosimo ga u cjelosti:

– U Sarajevu se ponavlja 2016. kada su živote izgubile Edita i Selma, vozač prošao kroz crveno i usmrtio ih na pješačkom prijelazu. Sanjin Sefic suđen je na 17,5 godina zatvora.

Upravo se čita:  Karleuša napala Severinu jer je prije dvije godine rekla da je u Srebrenici bio genocid: "Zašto se baviš presuđivanjem?"

2023. ništa se nije promijenilo!

Ubijena je Azra Spahić, mlada doktorica, a njezina kolegica dr. Suljić u teškom je stanju te ima prijelom vratne kičme…što znači da će ostati invalid (ispravite me ako griješim). Ništa se nije promijenilo osim što Armin Berberović NIJE imao POLOŽEN vozački i što je imao i ALKOHOL u krvi…isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene mercedese koje nisu zaradili niti zaslužili. A što radi država? Što policija? NE kontrolira dionicu koja je svaku večer mjesto utrke onih koji u gaćama imaju smoki pa to nadomjeste kada stisnu papučicu gasa…NE, DRŽAVA NE RADI NIŠTA DA ZAŠTITI NAROD od takvih. Prije nekoliko dana u sred bijelog dana projurio je bijesni auto pored Vječne vatre i umalo me pokupio na pločniku. Ne na cesti nego na pločniku!

Upravo se čita:  Karleuša napala Severinu jer je prije dvije godine rekla da je u Srebrenici bio genocid: "Zašto se baviš presuđivanjem?"

U Srbiji narod danima protestuje! U Srbiji narod želi promjenu! U BiH su ratnici za tastaturama. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio. Točka!

Izdvajamo

Izdvajamo

Popularni proizvođač čokolada dobio rekordnu kaznu

Američki gigant mora da plati rekordnu kaznu od 337.5 miliona evra zbog manipulisanja tržištem u EU. ​Proizvođač čokolada Milka...

Još vijesti za vas