Srijeda, 17 travnja, 2024

Hana Hadžiavdagić odgovorila na kritike: Bitno je što sam za ramazan objavila sliku u kupaćem, a pucnjava u Sarajevu je sporedna stvar

Preporučeno

Kazala je da je “sramotno u šta se ovaj predivni grad pretvorio i što pravih Sarajlija, bez opanka u prvom koljenu, više nema (možda jedan posto)”

Hana Hadžiavdagić je odlučila odgovoriti onima koji su je kritikovali zbog toga što je za ramazan objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

“Bitno je što sam ja objavila sliku u kupaćem u vrijeme ramazana, ali to što je u Sarajevu svaku drugu noć pucnjava u strogom centru grada na 500 metara od policijske postaje, napadi na žene, pljačke i što je sigurnosna situacija ubjedljivo najgora u regionu… E to je totalno sporedna stvar”, objavila je.

Upravo se čita:  Hana Hadžiavdagić komentarisala razvode: Ako se neko uda iz bilo kakvog interesa ne mora trpiti milion godina nekoga koga ne želi da trpi

Dodala je da je “sramotno u šta se ovaj predivni grad pretvorio i što pravih Sarajlija, bez opanka u prvom koljenu, više nema (možda jedan posto)”.”Svatko ko je otišao, kada pročita vijesti iz Sarajeva, može samo da kaže: ‘Hvala ti, Bože, što si mi pružio priliku pa sam pobjegao na vrijeme’”, zaključila je.Pratitelji su se složili s njom u komentarima, a ona je, između ostalog, sebe okarakterisala kao “dežurnu ćafirku koju treba mrziti jer je kriva što je mladost takva”.

Upravo se čita:  Najljepšoj mis BiH godine ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Ana-Mirjana Račanović

Podsjećamo, Hana je nedavno odmarala u Obertauernu te je na -10 stepeni pozirala uz bazen. U januaru je također privukla pažnju nakon što je prošetala u halterima u francuskom ski resortu Val-d’Isere.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Na GP Brod spašena petogodišnja djevojčica, bila je žrtva međunarodne trgovine ljudima

Tužilac iz Odsjeka za krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima Tužilaštva BiH koordinirao je aktivnosti u saradnji sa Službom za...

Još vijesti za vas