Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Hana Hadžiavdagić ponovo o kritikama zbog gostovanja na fakultetu: Buni se presveto Sarajevo

Nemojte propustiti

“Prva lekcija iz brendinga uspješno završena”, zaključila je Hadžiavdagić.

Hana Hadžiavdagić ponovo se oglasila povodom kritika na račun njenog gostovanja na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu zahvalivši se “svojim Bosancima što su svojim pokušajima da je umanje kao poduzetnicu doprinijeli jačanju njenog brenda”.

Učestvovanje bh. influenserice Hane Hadžiavdagić na panel-diskusiji “Žensko liderstvo” na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu pokrenulo je lavinu reakcija u javnosti, a mnogi su smatrali da njoj nije mjesto tu.

Slijedom brojnih kritika oglasila se i sama Hana kazavši da “nikome ništa nije ukrala, ali je valjda trebalo da krade, mulja i laže i da narod uz sve to glasa za nju” kako bi zaslužila mjesto na panelu.

Upravo se čita:  Odselila u Njemačku pa je šokirale cijene: Pogledajte koliko košta cvijeće, a tek voće! "Ovo je preskupo, ej"

Uslijedile su i brojne poruke podrške, a Hana se potom ponovo oglasila kako objavom na Facebooku tako i na svojim Instagram storyjima.

“Od jučer do danas 7.400 novih pratilaca, a na mailu 18 upita od potencijalnih novih klijenata… a nikoga ne zanima šta ‘OpetNajljepša’ ima za reći. Još da stavim profil na privatni nastala bi opća drama i pometnja. E moj narode nikada naučiti nećete šta je marketing iako ga odlično radite, ali meni u korist”, poručila je Hana. Za kraj teme kazala je kako se mora “zahvaliti svojim Bosancima što su svojim pokušajima da je umanje kao poduzetnicu doprinijeli jačanju njenog brenda”.

Upravo se čita:  Mama Hajdukovog golmana u 48. godini pokazala isklesano tijelo

“Prva lekcija iz brendinga uspješno završena”, zaključila je Hadžiavdagić.

Prethodno se dotakla i svojih gostovanja na brojnim univerzitetima u Hrvatskoj kazavši: “Interesantno kako se niko nikada nije bunio što sam bila gošća na brojnim univerzitetima u Hrvatskoj (od 2017. do danas) od Dubrovnika, Osijeka do Pule, Zadra i Zagreba, ali eto buni se jedno presveto Sarajevo. I onda se pitaju zašto živim u Hrvatskoj i zasto volim ovu zemlju. Volim jer zna prepoznati dobre, iskrene i vrijedne ljude te im pružiti šansu da postanu još bolji u onome što rade”.

Pročitajte još

Izdvajamo

Tužilaštvo BiH odgovorilo sudiji Periću: Odbacujemo neutemeljene optužbe na rad tužilaca

Odbacujemo bilo kakve neutemeljene optužbe na rad tužilaca, a svako ko ima saznanja o nezakonitom postupanju može to prijaviti...

Možda vas zanima i ovo