Petak, 12 travnja, 2024

Hana Hadžiavdagić ponovo o kritikama zbog gostovanja na fakultetu: Buni se presveto Sarajevo

Preporučeno

“Prva lekcija iz brendinga uspješno završena”, zaključila je Hadžiavdagić.

Hana Hadžiavdagić ponovo se oglasila povodom kritika na račun njenog gostovanja na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu zahvalivši se “svojim Bosancima što su svojim pokušajima da je umanje kao poduzetnicu doprinijeli jačanju njenog brenda”.

Učestvovanje bh. influenserice Hane Hadžiavdagić na panel-diskusiji “Žensko liderstvo” na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu pokrenulo je lavinu reakcija u javnosti, a mnogi su smatrali da njoj nije mjesto tu.

Slijedom brojnih kritika oglasila se i sama Hana kazavši da “nikome ništa nije ukrala, ali je valjda trebalo da krade, mulja i laže i da narod uz sve to glasa za nju” kako bi zaslužila mjesto na panelu.

Upravo se čita:  Hana Hadžiavdagić komentarisala razvode: Ako se neko uda iz bilo kakvog interesa ne mora trpiti milion godina nekoga koga ne želi da trpi

Uslijedile su i brojne poruke podrške, a Hana se potom ponovo oglasila kako objavom na Facebooku tako i na svojim Instagram storyjima.

“Od jučer do danas 7.400 novih pratilaca, a na mailu 18 upita od potencijalnih novih klijenata… a nikoga ne zanima šta ‘OpetNajljepša’ ima za reći. Još da stavim profil na privatni nastala bi opća drama i pometnja. E moj narode nikada naučiti nećete šta je marketing iako ga odlično radite, ali meni u korist”, poručila je Hana. Za kraj teme kazala je kako se mora “zahvaliti svojim Bosancima što su svojim pokušajima da je umanje kao poduzetnicu doprinijeli jačanju njenog brenda”.

Upravo se čita:  Hana Hadžiavdagić komentarisala razvode: Ako se neko uda iz bilo kakvog interesa ne mora trpiti milion godina nekoga koga ne želi da trpi

“Prva lekcija iz brendinga uspješno završena”, zaključila je Hadžiavdagić.

Prethodno se dotakla i svojih gostovanja na brojnim univerzitetima u Hrvatskoj kazavši: “Interesantno kako se niko nikada nije bunio što sam bila gošća na brojnim univerzitetima u Hrvatskoj (od 2017. do danas) od Dubrovnika, Osijeka do Pule, Zadra i Zagreba, ali eto buni se jedno presveto Sarajevo. I onda se pitaju zašto živim u Hrvatskoj i zasto volim ovu zemlju. Volim jer zna prepoznati dobre, iskrene i vrijedne ljude te im pružiti šansu da postanu još bolji u onome što rade”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Ambasada SAD: Dodik griješi ako misli da će Amerika stajati po strani dok gura BiH ka sukobu

Stvaranje paralelnog izbornog sistema od strane Vlade Republike Srpske (RS) bilo bi neustavno i antidejtonsko, a biračima u RS-u...

Još vijesti za vas