Srijeda, 24 travnja, 2024

Hana o novim sarajevskim tramvajima: Vi se zadovoljite mrvama i klimajte glavama, ja neću

Preporučeno

Trenutno su u Sarajevu tri nova tramvaja, a kroz mjesec će biti još dva, u maju četiri, a preostalih šest u junu, julu i augustu.

Jedna od najpopularnijih bh. influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković apelovala je na svom Facebook profilu na Sarajlije da se “ne zadovoljavaju sitnicama”, a nakon što su mnogi oduševljeno primili informaciju da su novi tramvaji stigli u Sarajevo.

Podsjetimo, prije nekoliko dana svoje prve kilometre na sarajevskim šinama su napravili tramvaji švicarske kompanije Stadler.

Trenutno su u Sarajevu tri nova tramvaja, a kroz mjesec će biti još dva, u maju četiri, a preostalih šest u junu, julu i augustu.

Hanin komentar prenosimo u cjelosti.

Nisam ja protiv BiH i mog Sarajeva, dapače ja sam itekako ZA moju domovinu i moj narod ali nisam, niti ću ikada klimati glavom kao cuko na stalku i zahvaljivati se, oduševljavati stvarima koje su trebale i morale biti realizirane davno.

To je kao kad muškarac nema seksa pa mu daš malo nade pa on zadovoljan jer eto misli da će biti nešto više…tako i narod.

Političari bace malo mrvica svakih par godina s grandioznim najavama, ispune 1% obećanog, ukradu u međuvremenu milione, a narod i dalje klima zahvalno glavama… unaprijed se izvinjavam onim poštenima u politici koje možemo nabrojati na prste jedne ruke, a dobro znate koga ja podržavam i za koga ću uvijek da glasam.

I sve vam Hana ovakva onakva, prodana duša i seratorka… Hana jedina kaže istinu u facu, a ti se narode ljuti koliko hoćeš meni potpuno svejedno. Ja se svakako ne obračunavam s narodom nego se borim za otvaranje očiju, za istinu, pravdu, a ne prodajem licemjerje.

Sorry ali meni je tužno da je narod spao na to da ga trivijalna pojava raduje jer na veće niti je navikao niti može da očekuje.

Tramvaji su trebali i mogli stići davno – to je poenta svega!

Vi se zadovoljite mrvama i klimajte glavama, ja neću”, poručila je Hana.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sretan kraj potrage: Pronađena Tijana koja je nestala u martu

Tijana Simić koja je 13. marta nestala na Karaburmi pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama....

Još vijesti za vas