Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Haris Džinović o bivšoj supruzi: Dok “kuja ne mrdne repom”, drugi joj ne mogu ništa, odnijela je sav nakit iz kuće

Autor:Kurir

Preporučeno

– Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čovjeku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve.

Nedavno je kao bomba odjeknuila vijest da se pjevač Haris Džinović i njegova još uvijek zakonita supruga Melina razvode nakon 22 godine braka.

Pjevač se juče pojavio na brakorazvodnoj parnici nakon čega je za medije saopštio da je sada zvanično razveden, a Haris je za Hype otkrio kada je primetio da u njihovom braku nije sve kako treba.

– Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam vidio da je vrag odnio šalu. Ona je lijepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i vjerovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa, sigurno je da ima njene krivice u tom nevjerstvu, ali to ona jedino zna – ispričao je pjevač.

Upravo se čita:  Zanosno tijelo u kupaćem kostimu: Amra Džeko je podjelila fotografije sa odmora

Kako je i sam istakao nakon razvoda izdaju nikada ne prašta.

– Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čovjeku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnijela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba – istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

Upravo se čita:  Selma Bajrami odmarala u španskoj Marbelji, plijenila zmijskim tijelom

– Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Poslije svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao – objasnio je ističući da mu nije jasno čime je sve ovo zaslužio.

Mnogi se pitaju i šta će biti sa raspodjelom imovine, a pjevač je na to imao odgovor.

Upravo se čita:  Gdje to ljetuje ministar Ramo Isak: Javnosti pokazao svoju suprugu i posvetio joj pjesmu

-Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cijela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobjegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa djecom. Primjetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbjegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam vidio nikakav razlog – poručio je Haris.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijene smještaja u Hrvatskoj divljaju, turistička zajednica apeluje na iznajmljivače: Budite razumni

U Hrvatskoj je trenutno 930 hiljada turista pri čemu je turistički promet u dolascima veći za pet, a noćenjima...

Još vijesti za vas