Utorak, 23 srpnja, 2024

Haris Džinović otkrio detalje braka sa Melinom: “Žestok sam kad popijem, previše sam zahtjevan”

Preporučeno

"Žestok sam čovjek čak i kad pijem. Ako sjednem u kafanu, hoću da mi vino i kisela budu hladni, a ne napola. Ako ću da pijem, pit ću jer mi je merak ili neću uopšte, i to valjda svako treba tako da radi, a ne samo ja."

Nakon što je procurila vijest o razvodu od supruge Meline, Haris Džinović iznio je šokantne detalje iz njihovog privatnog života.

Haris je u velikom intervjuu za Blic otkrio čak i da su on i Melina spavali u odvojenim sobama te su se, kako on tvrdi, sastajali samo kada požele da imaju odnose.

Melina je nakon tog intervjua upala u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj je pjevač ostao da živi sa njihovom djecom – sinom Kanom i kćerkom Đinom, a kako je svojevremeno u jednom intervjuu otkrio, Melina je i ranije radila slične stvari.

“Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da vjeruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem.

Upravo se čita:  Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Poslije joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag. Kasnije je vidjela koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav”, rekao je svojevremeno Haris koji se tada osvrnuo i na to što ga bije glas da je “težak čovjek”.

Upravo se čita:  Tanja Savić sa 11 godina mlađim Muhamedom i sinovima iz prvog braka uživa na ljetovanju: "Nije to samo mamin dečko, to je njihov 'stepi'"

“Žestok sam čovjek čak i kad pijem. Ako sjednem u kafanu, hoću da mi vino i kisela budu hladni, a ne napola. Ako ću da pijem, pit ću jer mi je merak ili neću uopšte, i to valjda svako treba tako da radi, a ne samo ja.

Važno je da u životu čovjek postane svjestan sebe i da bude prema sebi iskren. Kad to uradimo, neće da nas bude briga za to šta za nas pričaju okolo. Nikad me nije vrijeđalo kad neko kaže da sam težak čovjek i da imam namćorasto ponašanje.

Upravo se čita:  Evo koliko je visok Đani: Ostat ćete u čudu kada pročitate koji broj cipela nosi

Znali su ljudi to da kažu u lice, ali se to nekako pričalo više kad se okrenem, nemaju svi hrabrosti da budu tako iskreni. Smatram da sam samo nekad previše zahtjevan i da to nema veze s tim da je neko težak čovjek”, rekao je Haris tada.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Život na kredit: Banke od građana potražuju oko 12 milijardi maraka

Bosanci i Hercegovci bankama su dužni oko 12 milijardi maraka. Značajna cifra koju dugujemo bankama, odnosi se i na...

Još vijesti za vas