Srijeda, 17 srpnja, 2024

Horor na medenom mjesecu: Mladoženju ubio morski pas dok se mlada sunčala na plaži

Preporučeno

Pravi horor odvijao se na jednoj plaži na otoku Reunion kada je mladoženju koji je surfao napao morski pas te ga usmrtio, dok se mlada bezbrižno sunčala na obližnjoj plaži.

(Foto: Net.hr)
(Foto: Net.hr)

Medeni mjesec u kojem su novopečeni mladenci trebali uživati na francuskom otoku Reunion pretvorio se u najgoru noćnu moru i najcrniji scenarij koji možete zamisliti.

36-godišnjeg muškarca iz francuskog grada Morteaua napao je morski pas dok je surfao na plaži Brisants de Saint-Gilles, smještenoj na zapadnoj strani otoka u Indijskom oceanu. Za to vrijeme njegova se supruga ležerno izležavala, sunčajući se na plaži.

Kupači su primijetili krv te odmah dozvali spasioce, koji su pronašli žrtvu te ga iznijeli na plažu. No bilo je prekasno.

Zbog težine ozljeda mladoženja je iskrvario i nije mu više bilo spasa, a supruga je zbog prevelikog šoka morala biti hospitalizirana.

”Plaža je sada zatvorena kako bi se pronašao morski pas ubojica. Čini se sve što je u našoj moći”, rekli su iz turističkog ureda na otoku.

Ovo nije prvi slučaj da je turist umro od napada morskog psa. U posljednje dvije godine na istoj su plaži umrle tri osobe.
(Net.hr)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Nakon odluke Suda BiH: Ramo Isak otkrio hoće li obrisati spot sa društvenih mreža

Sud Bosne i Hercegovine odbio je žalbu stranke Snaga naroda, koju predvodi federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak. Time je...

Još vijesti za vas