Utorak, 28 studenoga, 2023

Naručio mineralnu u restoranu i spalio utrobu: “Da sam popio više, ne bi me bilo”

Autor:RTL.hr

 Do sada je smršavio 20 kilograma i moraju mu širiti jednjak da bi mogao gutati juhu ili puding

Preporučeno

Bezazlen odlazak na ručak u jedan riječki restoran za 41-godišnjaka je umalo završio kobno, javlja RTL Danas. Samo nekoliko kapi mu je spalilo utrobu, odvezla ga je Hitna.

Do sada je smršavio 20 kilograma i moraju mu širiti jednjak da bi mogao gutati juhu ili puding.

“Meni su usta izgorila”

Bračni par iz Pule sjeo je na ručak u jedan riječki restoran, a piće je u bočicama stiglo prije jela. Stanko Laković prepričava dramu koja je uslijedila.

“Čim sam stavio u usta, momentalno sam ispljunuo sve i meni su usta izgorila! I iz restorana su me nakon možda pola minute, minute poslali van”, ispričao je za RTL Danas.

Upravo se čita:  Zakuhalo se na relaciji Zagreb - Beograd: Hrvati ekspresno odgovorili na protjerivanje njihovog čovjeka iz Srbije

Djelatnici su pozvali Hitnu pomoć koja ga je odvela. Nakon prve, lažne sumnje na alergiju, liječnici su dali dijagnozu što je popio.

Laković prenosi riječi liječnika: “Neko korozivno sredstvo, neka kiselina. Meni je par kapi prošlo dole po jednjaku i to mi je u biti spalilo jednjak. Da sam popio više, ne bi me bilo tu”.

“Supruzi nisu htjeli dati bocu”

Upravo se čita:  Državljanin Bosne i Hercegovine uhapšen na granici kod Dubrovnika: U luksuznom vozilu marke Audi Q5 pokušao prokrijumčariti čak 20 kilograma kokaina

Ne zna kako je kemikalija završila u bočici pa na njihovu stolu. Kaže, kada ga je odvozila Hitna ispred restorana, supruga se vratila unutra.

“Nisu joj htjeli dati ni bocu ni čašu nego su samo iz frižidera izvadili drugu bocu da može slikati što je pio, koja vrsta pića. Kad je tražila račun, na računu je bilo samo meso koje smo naručili.

Supruga je zvala policiju, policija nije htjela van izaći, znači, ako bude zvala hitna će izaći, ako ne nemaju šta izlaziti”, rekao je Puljanin Stanko za RTL Danas.

Upravo se čita:  Policajac se povrijedio otvarajući vrata na službenom autu, dobit će 5.000 eura

Što kaže vlasnik restorana?

Pokazuje fotografije s posljedicama i ranama po ustima i jeziku.

Vlasnik restorana koji se nije htio snimati, telefonski je potvrdio da su uz jelo naručili dvije mineralne vode s okusom, ali nije znao objasniti zbog čega one nisu prikazane na računu koji im je izdan.

Slučaj je na Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci u čijem dopisu stoji: “Spisi Državnog odvjetništva za vrijeme provođenja izvida i drugih radnji do donošenja odluke o prijavi, smatraju se tajnima”.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Penzioner iz BiH mora u zatvor, uhvatili ga sa 800 grama heroina. Sastao se s dilerima

Državljanin BiH (67), nastanjen u Offenbachu proglašen je krivim nakon što je optužen da je prenosio drogu za narko...

Možda vas zanima i ovo