Utorak, 18 lipnja, 2024

Hrvatska policija otkrila uzrok požara autobusa iz BiH

Preporučeno

U požaru je u potpunosti izgorio motor i dio unutrašnjosti autobusa.

Na autocesti A2 u Hrvatskoj, u mjestu Sveti Križ Začretje, zapalio se jučer oko 13 sati autobus nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine. Prema informacijama Policijske uprave krapinsko-zagorske, do požara je došlo zbog kvara na električnim instalacijama u motornom prostoru vozila.

U požaru je u potpunosti izgorio motor i dio unutrašnjosti autobusa. Kako je potvrđeno iz policije, niko nije povrijeđen te je nastala samo materijalna šteta. Požar su ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne jedinice Zabok. Putnici koje je autobus prevozio prebačeni su u drugo vozilo u kojem su nastavili putovanje.

Upravo se čita:  Superbogata Bosanka kupila devet hektara zemlje na Hvaru i osmislila plan, Hvarani na rubu živaca: "Ne vjerujemo joj"

Autocesta A2, od naplatnih stanica Mokrice do naplatne stanice Sveti Križ Začretje, u smjeru Zagreb-Krapina bila je zatvorena za sav promet od 13 do 13.30 sati.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Velike gužve na izlazu iz BiH, na ovim graničnim prijelazima se čeka najduže

Na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina i Deleuša duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz...

Još vijesti za vas