Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Hrvatska voditeljica Slađana Petrušić se javila i priznala da je izmislila vlastitu smrt

Nemojte propustiti

Interesantno je da ona na tom videu krivi medije za plasiranje neprovjerenih informacija, a upravo je vijest o njenoj, sada već lažnoj smrti, objavljena na njenim Instagram i Facebook profilima uz navodno saopćenje njene porodice.

Slađana Petrušić Slađa je danas izmislila vlastitu smrt. Na njenom Instagramu pojavila se objava da je 40-godišnja starleta i hrvatska voditeljica preminula, a vijest su nakon toga brzo prenijeli brojni hrvatski i srbijanski portali.

Naime, nakon cijele polemike da je preminula i tvrdnje njene sestrične Dragane da je to laž, sada se oglasila i Slađana koja je na svom Facebooku objavila status nazvan “Posljednji ispraćaj”, a kada se klikne na link on vas vodi na popriličan kontroverzni video u kojem ona i zvanično priznaje da je lažirala vlastitu smrt.

Upravo se čita:  Gastarbajter iz Njemačke slao familiji novac svakog mjeseca, a onda saznao šta oni zapravo rade i pobijesnio

Interesantno je da ona na tom videu krivi medije za plasiranje neprovjerenih informacija, a upravo je vijest o njenoj, sada već lažnoj smrti, objavljena na njenim Instagram i Facebook profilima uz navodno saopćenje njene porodice.

“S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svijet. Bit će kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njezin život i tako će živjeti vječno”, objavljeno je danas na Instagramu, a vijest o smrti Slađe Petrušić brzo su objavili mediji u Srbiji i Hrvatskoj.

Upravo se čita:  Mama Hajdukovog golmana u 48. godini pokazala isklesano tijelo

Međutim, niko od njenih bližih rođaka i prijatelja nije znao da je ona preminula pa su tako za Index.hr njena sestrična Dragana i stilista koji s njom sarađuje Neven Ciganović rekli da je riječ o laži jer je i ranije imala situacije u kojima je izmišljala zdravstvene probleme.

Još je i sestrična Dragana rekla da je navodno Slađana blokirala nakon što joj je ona ostavila poruku ispod obavijesti da je preminula.

Upravo se čita:  Milan Pavlović objavio fotografiju s Neletom Karajlićem i opisom isprovocirao mnoge: "Malo vas je... Malo vas je"

Također, brojni srbijanski mediji su objavili da je ona preminula uslijed posljedica TikTok izazova zbog kojeg je, navodno, bila i hospitalizovana.

Pročitajte još

Izdvajamo

Povratnik Asim Grozdanić sam obnovio kuću i živi od svog rada: Nisam nikad dobio nikakav poticaj

Njegovoj supruzi nedostaje nekoliko godina staža kako bi se penzionisala. Asim Grozdanić (65) među prvim je povratnicima u bihaćko naselje...

Možda vas zanima i ovo