Nedjelja, 14 travnja, 2024

Human gest mlade radnice: Dajte meni otkaz, a ne samohranoj majci…

Preporučeno

Nećemo vam otkriti tko su glavni akteri ove naše priče, one će se već prepoznati, kazala nam je jedna od brojnih zaposlenica tvrtke Unidal iz Vinkovaca u Hrvatskoj. U toj se firmi ovih dana dogodila zanimljiva, humana priča, piše Glas Istre.

zene-otkazNaime, ostati danas bez posla da bi vaša kolegica mogla zadržati radno mjesto, za današnje prilike u gradu na Bosutu, koji ima više od 7.300 nezaposlenih, jest herojstvo.
Kako je kriza načela i tu tvrtku, nedavno su tri osobe trebale dobiti otkaz. Među njima našla se i mlada samohrana majka dvoje djece, kojoj je ovaj posao jedini izvor prihoda.

Upravo se čita:  Otkriven uzrok smrti brata osumnjičenog za ubistvo malene Danke

Drago Osrečki, direktor Unidala, sazvao je sastanak s djelatnicima da bi se odlučilo tko će dobiti otkaz. Predloženo je da to budu tri osobe koje su posljednje zaposlene u tvrtki, a među njima je bila i već spomenuta samohrana majka. No, tijek sastanka potpuno je neočekivano preokrenula jedna od također mlađih djelatnica Unidala.

– Kako sam još uvijek slobodna i bez obveza te živim kod roditelja, mogu li ja svoje radno mjesto prepustiti svojoj kolegici?, upitala je.

Upravo se čita:  Bivši inspektor objašnjava šta će se dogoditi ako Dankino tijelo nikada ne pronađu

– Želim svoje radno mjesto dati kolegici, ali uz jamstvo da će to mjesto biti samo za nju, rekla je direktoru.

Neki su zaplakali, a i šef je spustio glavu očiju punih suza.

(Glas Istre)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas